Teda Zdeno, jsem zvedav, jestli bude vypadat stejne k svetu jako Albik ...
Jinak se ti zalibila stejna kamo jako me, kdyz jsem se k tehle krabici dostal ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Úplne náhodou mám tento model aj ja. Je už trocha rozostavaný (neskôr prihodím aj nejaké fotky).
A úplnou náhodou som si aj ja vybral rovnakú camo . Dúfam, že sa mi ho podarí dokončiť v rozumnej dobe. Začal som robiť nejaké úpravy na motore a vyrábať spústu detailov (namiesto tých pôvodných - majú presadenú deliacu rovinu).
Moc pekna kamuflaz...jaky mas podklady?shanim monografii z hpm,vite nekdo ve kterym cisle vysla abych vedel na co se ptat?vysla treba i v Letectvi a kos.?
Dokoncil som interier, nalepil vsetky detaily a spravil patinu olejovkou. Motor som patinoval Tensocromom. Moc som sa s nim nebabral aj tak ho nebude v konecnom vysledku ani vidno.
Zdeno, je to bohovsky dobre ...
Gratuluji ... Jen tak dal ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Aby niekto nevravel ze sa flakam, dnes som spravil taky mensi experiment na hornom kridle. Spravil som preshading spar tmavomodrou a tou istou farbou som taktiez nastriekal aj niektore pruhy medzi portami. Potom som to prestriekal kamulaznou farbou a zosvetlil niektore miesta zosvetlenou kamuflaznou farbou. Myslim ze je to celkom zaujimave. Cez to este pojde tienovanie portov
Zdeno, rozhodne je to hodne dobre a neni to jenom fadni jedna barva ...
Dobry ... tesim se na vysledek ...