Jako vždy, parádní práce. Budeme si muset vážně promluvit... ...v tom bude určitě nějaká čertovina...jinak si nedokážu vysvětlit Tvé zlepšování... Pokaždé, když vidím Tvojí práci, tak se těším do Mošoně, abych to konečně viděl v realu...
Hoši, teším sa veľmi,že sa vám to pozdáva, cez víkend,ked stihnem tak v pondelok sem hodim další progres. Michal, tu prilbu a brnenie odlíšim, to stopro a tie ruky,no trošku ste ma postrašili,ale nenamaľoval som ich z dvoch dôvodov, po prvé,človek nemá úplne rovnaký ksicht ako pokožka na rukách tak to teda nejak namiešam, myslím,že neuletím odtieňom ďaleko a po druhé to by ste odo mňa chceli veľa,som vravel,že postupujem ako slimák, ksicht mi trval jeden večer a krk druhý to je preto,že stále niekam odbieham a neobsedím
Jo holt, kdo umí, ten umí. Je to moc pěkný. Líbí se mi naznačení strniště. Akorát je otázka, jestli není moc tmavý vzhledem k tomu, že to má bejt špinavej blond. To jedině, že by vlasy byly od kořene tmavý a ke konečkům by bledly. Možná to tak plánuješ, tak sorry, že prudim.
Jo a s tím sezením. Jsem na tom stejně. Po hodině se zvedám od stolu jak invalida, musim se protáhnout a pak zase max. hodinka atd. Nejsem zvyklej sedět na pr...i , páč v práci (i doma) celej den lítám sem a tam.
tak malý pokrok,ale pokrok, obočie,fúzky a prilba sú už hotové a taktiež oči a začal som pracovať na vlasoch. S tými sa chcem pohrať,aby to bolo realistické,takže piplanica tak aspoň na jeden večer Vašek: to strnište ma napadlo tiež,že sa viac hodí k tmavému, ale aj blonďáci majú do šeda strnište a už sa bojím nato šahať,tak to zosvetlovať nebudem,ale díki za dotaz,máš recht
Tak dobrý fakt jo .Já ho mám skoro hotového ale strniště tam nemam. Jinak nejvíc jsem se zapotil nad vycentrováním očí zase jako vždy jsou každé jinak.JO a ještě prý Vecingetorix byl zrzavej jak liška i na tom slavnym obrazu je zrzek...Jinak fakt to máš pěkný
Díki hoši teším sa, že sa páči. Křepa: Chcem sa opýtať,keďže ho máš teraz tiež na stole, z akého materiálu sú tie krídla na prilbe? ja tam vidím také akoby vymodelované klince,je možné že to boli skutočné havranie krídla pribité k prilbe?alebo boli kovové? no neviem. A brnenie na hrudi mal asi bronz,že (nebolo to potiahnuté kožou,že nie?)? to sa chcem uistiť,aby som sa nedopustil nejakého faux paux:) no a hrdzavý keď bol,tak mu do vlasov pustím trochu hrdzavej,aby tam bol aspoň nádych, fúzy už neprerábam:)))
Nazdar právě tady nad tim bádáme Ty brka jsou asi havraní ale taky jsem viděl Gala se světlejma třeba husíma nebo kachníma .Ten pancíř jsem udělal jako trochu takove lehce bronzovoměděnej a přilba je určitě bronzová jo,?? MK
Super prácička Paranoidku, jak to tak bestialně chválí i strejda "Křepa" tak to velká paráda.Ještě teda dotaz, všiml jsem si že u očiček máš na spodní straně nějakou barvu do červena nebo něco podobného.Dost se mě to líbí tak jestli můžeš poděl se jak to maluješ a čím.děkuji,děkuji děkuji,děkuji děkuji děkuji i za ostatní blemtálky
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010