PetrS píše:Takže jestliže ten tack-it nedáš dovnitř dávkovače, tak se nepřilepí? A zavíráš ho potom? To asi ne co? Lepidla Flesh jsou taky tak dobrý jako Loctite?
Fotka je lepsi nez tisic slov

PetrS píše:Takže jestliže ten tack-it nedáš dovnitř dávkovače, tak se nepřilepí? A zavíráš ho potom? To asi ne co? Lepidla Flesh jsou taky tak dobrý jako Loctite?
Skoda píše:Sekundove lepidlo na model blbosť. Ja to nepouživám![]()
mess píše:Skoda píše:Sekundove lepidlo na model blbosť. Ja to nepouživám![]()
Nedam dopustit na Loctite Attack, po vytvrdnuti se relativne dobre brousi a zustava tvrdy, takze se s nim da i jemne dotmelovat. A drzi paradne.
M.
Digis píše:Vysvětlete prosím začátečníkovi, který zná jen vteřiňáky za 5kč s hypermarketu slova jako debondér a aktivátor, k čemu tyto prostředky jsou? Díky.
Martin Černý 'Černoch' píše:Vteřiňákem lepím jen občas, nevýhodou je poměrně křehký spoj, několikrát se mě stalo že při dorývání nabo donýtovávání mě to prasklo. Když už lepím vteřináčem tak jedině v kombinaci s Tamiyou, složim dohromady spoj, třeba trup, zvenku zakápnu řídkým vteřináčem, očistím debonderem a pak to vezmu tamiyou jak zvenku tak zevnitř. Spoj je pevný a vyschne daleko dřív než když lepím jen Tamiyou a taky se to po čase daleko míň propadá.
Zrovna ve Vídni jsem měl na téma Tamiya lepidlo debatu s Begim, řikal mě že po roce se mu začínají propadat spoje na trupu , přídavných nádržích na tom jeho suprovým F-86 H co měl v Modeláři.a na NMF povrchu to nasere dvojnásob.
pooky píše:Ved extra thin sa vypati pomerne rychlo - ma ani napadlo ze to moze tak dlho reagovat???
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník