No a co T-34/85 na Hrabyni? To nikdo nemáte fotky z expozice přes cestu, kde je dnes myslím autobazar? Stály tam myslím 3 nebo 4 + minimálně jednu SU a VT-34. A ještě jena byla pod kopcem na výjezdu z hrabyňského lesa, u cedule "Tanková cesta Čs.samostatné tankové brigády", nebo tak nějak. Večer sem něco dám.
Ó sám veliký! Žiješ? ....... OK, po kud to pude hoď to sem. Já budu jen rád! Jinak Zdenku kdy si na Skype?..........potřeboval bych pokecat!
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dobová fotka pametníka IS-2 V Trutnově. Na pametníkoch v Trutnově a Přelouči boli tanky IS-2 vyradené z ČSLA. Pražská IS-2 bol dar od generála Leljušenka.
Přílohy
Naposledy upravil half-track dne 18 kvě 2008, 12:34, celkově upraveno 1
Podle mě je škoda že to nedokončili, a že tam nedali (nebo na nějaký jiný pomník - jako je u Údolí smrti) třeba StuG III nebo Pz IV!!
Přílohy
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Cau.Nevim jestli to tady nekde.Uz je ale jedno t-34 stoji na Slovensku v obci Stakčín.(okres Snina).V lete 2007 sem ho tam videl naposled.[quote][/quote]
Sákra to ani nevím že tam byl!! V roce 2006 jsem se pohyboval u Humenného ,...mohl jsem zajet nafotit!
Dík moc za foto
Tady je trochu lepsi fotka tanku ve Stakčíně.Jinak naky tank(asi t34) ma stat jeste v na Ruském průsmyku poblíž trojstyku hranic Polska,Ukrajiny a Slovenska.