"První, kdo namaloval kokardu na křídlo letadla, byl svině..." (Pierre Clostermann, Velký Cirkus)
Master/Michalík Lubomír píše:Tá žltá je nejaká zvláštna - akú farbu si použil? Mrkni sem, taká malá inšpirácia, niečo sa z toho dá použiť http://www.automotiveforums.com/vbullet ... p?t=759324
ron píše:pekny projekt!
a tak, ako sa mi to paci - rychlo, pohodovo a uzit si to. zavriem? nedam motor, bude to rychlejsie a menej problemov = viac zabavy
vitaj medzi "autickarmi"
George9 píše:Díky. Je to přesně jak řikáš, tímhle stylem mi model roste jako z vody, takže mě to strašně baví. Proseděl jsem u toho teď celej víkend, delal jsem na obou monopostech (McL i Lotus) současně, a nejspíš je oba budu mít tenhle tejden hotový. Takhle bych si to představoval....![]()
Milan Holzapfel píše:Pravda neviděl jsem to in natura, ale podle mých zkušeností je bez nátěru vždy vidět, že ten model je plastový a ani lak to nezachrání. Prostě z toho ten plast čiší. Zvlášť jestli tam budou (a asi budou) i části nastříkané barvou. Jsem zvědav na výsledek.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků