Prosím tě jak si dělal tu zimní kamo? Proč je to takové poškrábané?
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
po ohlasech že ta 1 kamo vypadá strašně upatlaně sem se rozhodl pro novou kamo, napřel jsem model bílou(fleky)a dělal ty odřeniny-uznávám že jsem to přehnal! potom filtry a bylo to
takže potřebuju poradit jestli mam model nastrikat tankovou sedou nebo klasika ruskou zelenou a pak na ně dam kříže... stroj to bude nejspíše jeden z obrázků...ještě se rozhodnu ale který(podle toho jaké obtisky doma mám)
1 - pořádně řeď barvu!!!! 2 - odřeniny se nedělají tak že odíráš vrchní barvu na spodní (no někdy a někdo jo,...) ALE MALUJÍ SE BARVOU NA MODEL!!!! 3 - proběhni si pořádně JAK NA TO!!! (wash, filtry, čipování,.....) 4 - opravy kamufláže nedělej nanášením takových vrstev že pod tím není vidět ani původní model!!
A rozhodně to není na 3dny,......teda pokud nejsi F.Tomči,...ale on je JINÝ .....pak to upravuješ další 3 týdny.
V příloze je můj úplně první tank,....takž etak yto stálo prd,..navíc jsem hned zahájil zimmerit,....
Přílohy
Naposledy upravil Dolin dne 09 bře 2008, 16:53, celkově upraveno 1
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
jo jasně prvně se mto zmršil (čím lechčí model tím víc to ¨zmrším a moc jsem spěchal ted si dam ale záležet neboj....) a ty odřeniy to jsem udělal blbost ale dají se dělat i odíráním barvy ale natírání je lepší já vim...budu se snažit..... a doted jsem natíral štětcem ale ted sem si koupil fixírku tak to bude vypadat jinak...