Tak jsem stvořil jěště kousek a dle vašich rad jdu v pondělí pro plechy a pro ohýbačku. Doufám že to zvládnu ,nojo jednou se začít musí. Když jsem já začal modelařit (cca 1985) tak nic takového nebylo a když jsem přestal v roce 1993, tak to myslim akorát vznikla fi. Eduard. A teď když jsem znovu loni začal tak jsem se nestačil divit co vše se teď s modelama dělá. Jo slepit a natřít štětcem už nestačí. Tak jsem si rovnou pořídil stříkací pištol a první moje modely skusil i trochu patinovat a teď je tedy čas zase postoupit o kousek dál. Držte mi palce.
Tak jsem skusil lepty . No dost jsem jich poničil ale něco se přece ujalo . Na čtvrtkové modely jsou promně lepty asi pasé, nicméně to budu skoušet dál, nejdřív ale na pětatřicetinách. Tolik nadávek jsem ze sebe snad ještě nevychrlil .
Přílohy
Tu síťku jsem poničil ani nevím jak, sad mohla být ve skutečnosti taky tak poškozená a jestli ne tak je mi to stejně jedno.
ten levej blatník už není upatlanej.
Ten spodní pásek na té zadní bedně jsem už pořádně dolepil, to že trochu odstává jsem si všimnul až na fotce.
Vypadá to fajn, lepty se ti povedly, nutností jsou ty mřížky, ostatní je potom příjemné vylepšení už tak parádního modelu, Tamiya modely jsou pěkné i bez nich a postaveno je za pár hodin... Tak jsem zvědavej na kamo a patinu...