Máš to moc pěkný,obdivuju tě,že jsi do tý strarý academky šel,já bych na to neměl.. ,ale chybí tam doplňky,na tak pěkně udělaným modelu by zářily..joj.
"Máte právo říkat, co chcete, ale nemáte právo, aby vás přitom někdo slyšel." (c) 2024 generalissimus pro pravdu Otakar Foltýn
No chcel som si to vyskúšat na nejakom obyčajnom modely,či mi to pojde.Vobec som netušil,že to bude pre mňa také rýchle sa naučit zvládnut všetky veci týkajúce sa patinovania.Začal som ho dávno a teraz ho iba opravujem a dorábam,asi úspešne podla reakcií Ale už nikdy viac Academku A z odreninama sa už budem tiež krotit
Nekroť - takto se mi to líbí moc!! ...........Na realitu se vys.r! Důležitější je lahodící oko a počet návštěv a komentářů!
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Aháááá,tak takto to tu chodí dobre vedet do budúcna Díky hošani,budem sa snažit,aby Vám moj vý-Tvor lahodil vašim okálom Španelská škola je pre mňa Španelská dedina tvorím podla seba ako každý tu prítomný a v tom je tá genialita-originalita daného diela......ufff moc filozofie.....foto bude zajtra a potom v galerke....