paradicka, velmi sa mi to paci. mam KV-II od tamky rozrobene...teda...doteraz neviem, preco som si nekupil trumpetu:D aaa ta blondinecka...ta je od tamky?
vsetky lietadla mam rovnako rad...len nie v rovnaku dobu.
romanisko píše:doteraz neviem, preco som si nekupil trumpetu:D aaa ta blondinecka...ta je od tamky?
Když už jsem měl doma tohle, tak jsem to postavil, jinak bych šel asi taky spíš do Trumpety. Všechny figurky jsou Tamka, včetně Nataši, i když má trochu chlapskej ksicht
Je to moc hezké. moc. Ale tank je málo zašpiněn. To je o názoru. Východní fronta nebyla žádná koupel a co si vzpomínám na svoje BVPčka 1:1 v provozu, jakmile se vyjelo kamkoli, hned je zahalil prach a bahínko.
Koukám, že se to tu po roce zase nějak vyklubalo na svět Ohledně špíny, je to opravdu věc názoru a vkusu, já zastávám ten názor, že toho radši dám míň než abych to přehnal Děkuju za chválu na figurky, obecně figurky nemám moc rád, protože je neumím barvit, tak se jim snažím vyhnout. Tohle byl takovej smělej pokus a přestože mají ještě hodně velké rezervy, dopadlo to líp, než jsem čekal