Když jsem je poprvé viděl, už od první chvíle jsem se do nich zamiloval. Obdivuji nejen krásné tvary těchto Japonských krásek, ale samozřejmě také techniku a způsob malování, smysl pro detajl a takové zvláštní kouzlo, které tyto malby vyzařují. Vždy se dlouze dívám na každý nový přírůstek a kochám se každým kouskem povrchu a každým stínem.....Tyhle malby jsou mimořádným dílem. Gratuluji Vladimíre
Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6
Aaa,Milosi!Od Teba hreju tie slova uznania najviac,ako si sa poeticky vyjadril na esteticko-technicku krasu jap.eroplanov a moje kresby!Diky za chvalu,ktoru si snad ani nezasluzim!Cau,Vlado.
Ahoj. Konečně jsem to našel, pořád jsem čekal samostatný obraz a Ty jsi to dal všechno najednou. Ki-27 jsem hned stáhnul a je v galerii. Modelově to dám na počest Tvých kreseb do kupy jen co koupím plechy. Jako vždy perfektní.
Pavle,dik za slova uznani!Pracne to je,to mas pravdu,ale na druhej strane stavat modely a k tomu este dobre,to si myslim,ze je pracnejsie a vetsi napor na nervy a trpezlivost!Zdravi Ta,Vladimir M.
Jirka,tie kresby tvorim vylucne temperovymi farbami Umpton,stetcami o ruznej tvrdosti,aby som sa "pohral" s texturou a strukturov temperovej malby,a kreslim to na obycajnu ctvrtku A3-ziadny specialny papier napr.rucne vyrabany!Dik za priaznivy ohlas!Zdravi,Martinicky V.
Pavle,nefixujem to nicim,proste tu malbu necham tak jak je,len doporucujem co je nakreslene a riedene pomocou vody,aby to bolo skratka "doslova a dopismene"skladovane v suchu!I plisen a vlhko dokaze znehodnotit malby!Ahoj,Vladimir M.