ahoj, mám prosbu na všechny co staví techniku. Po deseti letech jsem se vrátil k modelaření. koupil jsem si T34/85 od Zviezdy. včera jsem zjistil, že mi chybí v rámečku obě přední kola. Nemáte někdo kdo jste stavěl T34 v 1/35 a použil jiná kola. moc by mi to pomohlo. Díky.
No jaké to vlastně? Pojezdy nebo napínací kola (ty malé co jsou "ve špici")......něco by se našlo,...
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
No to je hezké, já mám tu samou stavebnici, zase jsem v ní nenašel kulomet, takový ten kryt co má být rozřezán a nahrazen leptanou mřížkou a tu pohyblivou část kanónu. Že by si někdo u dovozce chtěl z "ušetřeného" materiálu postavit celé téčko zadarmo ?? Naštěstí mi pomůže kamarád Marcel z Plzně, kterému i touto formou děkuji.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
chybí mi ty přední. to bych byl moc rád, kdyby se něco našlo. kromě kol mám ulomené taky oba zadní blatníky. doufám, že to není u týhle firmy pravidlem. chtěl jsem si postavit i tu 76.....
Myslím že doma něco bude,...pošli mailem adresu (ale i téma čeho se týká!!!, mám tam 30mailů denně) ....Já stavěl od Zvezdy SU100, 3xT-34/76 (42 i 43), 3xT-34/85 a vždy 100%OK,....teda ohledně vad dílů,......nic nechybělo a nic nevylo polámané. Vám sakry chybí "půlka" stavebnice