Můj první kousek v řadě Savojí je shodou okolností poslední vyráběná série, čistě torpédová varianta, která v roce 1944 sloužila u II.Squadriglie Grupo Faggioni letectva ANR.
P.S. Velké díky patří Pouštnímu Myšákovi za nezištnou pomoc....
Libore super . Na fotkách se mě zdá patina trošičku nedotažená, je to takový trochu jednolitý, jestli rozumíš. Třeba mě klamou fotky. Možná to chtělo trochu více odvahy.Model jako takový je moooc pěkný.
Rumcajsi, doplňky jsem v podstatě nepoužil žádné, ty si šetřím na další kousky - II.série Buscaglia, atd. Tohle byla pokusná krabička, jak model pasuje atd. Barvy Gunze H.
Martin: fotky neklamou, patinu jsem mimo lehčího postshadingu nedělal ze dvou důvodů. Za prvé, Italeri zprasila plátěný potah trupu a ocasních ploch, takže jakýkoliv pokus o zesvětlení by tohle jen zvýraznil a za druhé, tyhle mašiny nikdy moc odrbaný a vyšisovaný nebyly, teda apsoň ta má. Jinak bych se pochipitelně vyřádil. Ale beru, že to nevypadá nic moc - jsem hlavně rád, že to mám za sebou, stavba "jen" z krabičky není žádná oddechovka.
Jinak díky za ohlasy.
Ještě připojuji fotku F2-02 pro ilustraci.
Ano ten plateny potach... Italeri zavzdy neco spatne udela.
Kdyby rezinovy, opraveny trup od Italian Kits pro S.M. 79 1/72 Italeri, nebyl tak drahy, to bylo bylo snadne reseni problema. Jeno ty Taliani chcou za ty "dva kusy rezinu" kolem 27 Euro beze postovnecho i balnecho.
Libore, taky chtelbych v budoucnosti postavit dve, tri S.M. 79, tak budu muset se na to chybne platno vykaslet.
Přílohy
Opraveny rezinovy trup od Italian Kits pro S.M. 79 1/72 Italeri.
SM 79 opraveny trup.jpg (10.1 KiB) Zobrazeno 2714 krát
Pozdrav Marcin Surzyn Rozestavěno: Bombonierove Bf 109G-6/AS/N a Bf 109G-10 bud G-14/AS