sir Alron píše:Že jo. Letušky musí být super. Leckdy to jsou inžinýrky, mají pěkné jůniformy a vesměs pohledné body formy... Kdysi jsem viděl nějakou starou americkou nebo možná francouzskou komedii o týpkovi co byl buď pilot nebo nějakej obchodník a podváděl buď manležku nebo přitulu s letuškama vím že tam měl jednu ze Vzdušného Obchodního Spolku (myslím že blond) pak jednu Britku Američanku a byla to šílená sranda protože se vždycky s nima scházel v nějakým bytě a najednou se mu tam nakumulovaly všechny a k tomu i jeho zákonně nezákonná družka. Byla to šílená prča bohužel si už nepamatuju kdo to v tom hrál a co to bylo zač... Letuška má své výhody, nosí domů hodně peněz, pomiluje se s váma a pak odletí třeba do San Diega nebo Fríska takže člověk je furt takový slaměný vdovec a může si dělat co chce třeba modelařit nebo pařit na plejstejšně či v hospodě. Prostě pohoda !
To samý army womens atd... Pro podpantoflové typy jako já ideální partije ! "Kd e máš ženu, čéče ? U holiče. A ty ? V Kandáháru !" Navíc všechny pilotky, hasičky, vojačky, policajtky a podobné uniformované ženy často salutují a říkají PANE ! To mi zatraceně imponuje ! A vy tady rozebíráte politiku že se nestyděj pánové... Když se můžem bavit o ženách.

zacalo sa na jednaj fotke a kazdy si z toho vybral to, co je mu najblizsie.