Honza Jezl píše:Hele, Stod, to ani neni az tak daleko
Ale mohli ste to trochu zkoordinovat s Decinem...(i kdyz ten je pro me skoro o 200 km dal a po docela silenych cestavch)
Jakub Vilingr píše:Já bych si dovolil doporučit Stod. Musim říct, že jsem do Děčína taky jednou jel, ukrutnou štreku a na místě bylo 3,5 modelu![]()
![]()
(a teď dostanu od Fabky kartáč jako sviňa).
Navíc Stod mám 15 kiláků od baráku
J!rka Votápek píše:Původně jsem chtěl být korektní (a z Děčína asi nejen já), ale na tohle už nereagovat nelze.. Samosebou chápu, že Plzeňáci raději zvolí Stod, kvůli vzdálenosti..ale Kubo, nerad to říkám, nemáš pravdu..
Navíc shoda termínů není naše chyba - MiniMax je v tomto už několik let..
Děčín se těší na Vaši účast! http://mk518decin.wgz.cz
Jakub Vilingr píše:Ale no jo, já vím, že to jsou blbý kecy, sorry, nebylo to myšlený blbě. Pro nás zápaďáky je ten Stod otevřením modelářské sezóny. Myslím, že to je už 19. ročník a taky je to dycky na začátku února...
J!rka Votápek píše:Víš, ona i taková blbost z úst člověka, který je tady na fóru tak populární jako ty, může spoustu lidí negativně přesvědčit.. Měl by sis raději 2x rozmyslet, co napíšeš - už to u tebe je takřka nutnost - taková "politická funkce" s sebou nese určitou komunikační zodpovědnost..
Omluva se příjímá..![]()
Jakub Vilingr píše:Honza Jezl píše:Hele, Stod, to ani neni az tak daleko
Ale mohli ste to trochu zkoordinovat s Decinem...(i kdyz ten je pro me skoro o 200 km dal a po docela silenych cestavch)
Já bych si dovolil doporučit Stod. Musim říct, že jsem do Děčína taky jednou jel, ukrutnou štreku a na místě bylo 3,5 modelu![]()
![]()
(a teď dostanu od Fabky kartáč jako sviňa).
Navíc Stod mám 15 kiláků od baráku
Zdeněk Fabík píše:
Nereaguji na tento Kubův unfair výpad, protože jsem si to už jednou spolu před lety definitivně vyříkali(doufám)...
Já jsem už v říjnu posílal dotaz, kdy bude Stod, abychom se vzájemně domluvili, reakce žádná. Termín jsme zvolili po dohodě s Pardubičáky a že to dopadlo, jak dopadlo s kolizí termínu, není naší vinou ani úmyslem - asi to trochu zavinila změna pořadatelského týmu. Ale Stod a Děčín jsou akce dost daleko od sebe a snad si nebudou příliš konkurovat, přeji západočechům pohodovou akci
Martin Černý 'Černoch' píše:Zdendo problém není v komunikaci, ale kluci ve Stodě ještě před vánoci nevěděli jsetli nějaká soutěž bude.Na Konvenční v Plzni se mluvilo i o tom že Stod už nebude. Nakonec to nějak dali dohromady.
Snad nakonec budou organizátoři obou akcí spokojení.
Jarda Kadlec píše:Už se taky těšim, akorát ta přejímka do devíti je docela
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků