Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

PzIV interiér-zbarvení

General Discussion
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

PzIV interiér-zbarvení

Příspěvekod kragh » 19 pro 2007, 21:28

Měl bych dotaz: Stavím trumpeťácký Panzerjägerwagen a chci otevřít všechny poklopy.(Má to totiž pěkně udělaný vnitřek,takže neotevřít to by byla škoda) Takže mě zajímá zbarvení právě poklopů a dvířek zevnitř. Horní poklop je zevnitř asi "dunkelgelb" kvůli zamezení demaskování při otevřeném poklopu. Ale co postranní dvířka - bílá nebo suřík nebo dunkelgelb ? Vím,na netu bych to asi našel-stačí najít PzIV,ale při mém "bleskurychlém" připojení :cry: ...A dále mě zajímá zbarvení vnitřních stran "schürzen"-asi taky dunkelgelb,ale šly tam i pruhy zelené a hnědé ? Totéž platí i o povrchu věže pod šírcnami...Nežádám,aby se někdo zabořil do netu,spíše jestli to nějaký "panzerwaffelover" :) neví z hlavy. Thx very velmi :wink:
What-If CZ
Každý člověk musí být každý den aspoň chvíli blázen, jinak se zblázní doopravdy...:-)

Na stole: Ornitoptéra z fimu Duna. Meng 1/300
kragh

• Odpovědět s citací

Příspěvekod olematon » 19 pro 2007, 23:35

Osobne by som dal všetky tebou spomenuté detaily len dunkelgelb. Síce mám fotky na postranné dvierka veže aj v bielej, ale to je skôr výnimka. Čo sa týka schurznov, tak tie podľa mňa dostali základ žltou, hnedú a zelenú na ne striekali až po namontovaní na vežu. Veža pod schurzenmi by preto nemusela byť kamuflovaná a ak to nastriekaš podobne ako to mohlo byť v poli, tak sa na vežu dostanú len presahy farieb v rámci možností striekania kamo s namontovanými schurzenmi.
olematon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kragh » 20 pro 2007, 18:02

Thx,taky bych to tak nějak viděl,spíš jsem si to ověřoval. Stejně mám pocit,že si čínští soudruzi stran tříbarevné kamo drobet zafabulovali. Na netu jsem zatím narazil jen na foto Panzerjägerwagenu v dunkelgelb. No,dneska jsem s noťasem na rychlejším připojení,tak zkusím zapátrat...
What-If CZ
Každý člověk musí být každý den aspoň chvíli blázen, jinak se zblázní doopravdy...:-)

Na stole: Ornitoptéra z fimu Duna. Meng 1/300
kragh

Odeslat odpověď

Zpět na Diskuse