Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Galerie letadel
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

W3A Sokol

Aircraft gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

W3A Sokol

Příspěvekod L.Musil » 18 pro 2007, 14:30

Model LEGATO-reziňák, je to jen krabička plus to co chybělo ve stavebnici, jako jsou sedačky a boční okna a jeřáb. Byl jsem rád, že jsem ho vůbec sehnal, stavělo se mi to velmi dobře až na zasklení kabiny. Další problém byl s dovážením na hlavu, protože nosník(-ocas) je odlitý vcelku a je plný, takže strašně těžký.Neměl jsem jaksi chuť to celé nějak odvrtat a odlehčit, i když by to jistě pomohlo.Tudíž hmotnost celého modelu je poměrně velká a to i pro to, že tím pádem jsem narval velké množství plastelíny do čumáku a namáhají se podvozkové nohy.Povrch je dost hrubý i přez silné vrsvy surfaceru, ale ještě to ujde.uvidím, jestli se časem nezbortí vrtulové listy a podvozky.Interiér jsem dost odfláknul, a v nákladovém prostoru jsem raději zatahl záclonky.No těm vašim hasegavím superstavebnicím se to nevyrovná, ale aspoň toho sokolíka mám.
Přílohy
HPIM3073_resize.JPG
HPIM3079_resize.JPG
HPIM3080_resize.JPG
HPIM3082_resize.JPG
HPIM3084_resize.JPG
HPIM3085_resize.JPG
L.Musil

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Racochejl » 18 pro 2007, 15:13

pěknej pták.chci se zeptat jestli se dá tahle stavebnice ještě někde sehnat?nevíš náhodou?
Racochejl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod VojtaH » 18 pro 2007, 15:34

waw, nádhera =D> =D>
úplně na mne dýchlo rok strávený na Bochoři :-D taky jsme tam pár měli 8)
Hotovo: Bf 109G-6, Focke-Wulf Ta 183 Entwurf III, Ki-61-II Hien
Stavím: Micubiši Ki-83, Nakajima Ki-44

Futó fukutsu.
VojtaH

• Odpovědět s citací

Příspěvekod L.Musil » 18 pro 2007, 15:47

tak Pavle dej se do toho, je to skoro už postaveny!!
To: racochejl- asi se dá někde sehnat, já ho koupil v Prostějově na soutěži.
L.Musil

• Odpovědět s citací

W3A Sokol

Příspěvekod Zdeněk12 » 18 pro 2007, 17:01

Tak blahopřeju k moc pěknému výsledku konečně někdo postavil moji mašinku já k tomu ještě neměl odvahu:))měl jsi k němu nějaké podklady?ikdyž je moc hezky postavený na tak pár mini detailíků bych tě upozornil ty záclonky naše mašinky nemají,potom jeřáb a znak naší kbelské základny je to trošku ošemetný protože jeřáb Lucas dostala 0711 až po generálce po 1500 hodinách spolu s reflektorem SX-16 na pravé straně přední části vrtulníku a znaky 6.záklakladny dopravního letectva byly přestříkány a místo nich přibyl jak na pravých tak na levých dveřích nákladové kabiny pouze šedý lev.původně létal sokolík pouze s konstrukcí jeřábu a znakem základny.ještě bych na kolečka hlavního a přídového podvozku namaloval červené rysky prokluzů a jestli chceš pošlu ti fotečky jak jsem s kolegou na 0711 stříkal žraločí tlamičku:)))
Zdeněk12

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Milan Holzapfel » 18 pro 2007, 17:22

=D> =D> =D> =D> Líbí!
"Myslel jsem, že blbě vidím a .. doktor mi to potvrdil. Teď už v klidu stavím tak jak vidím!"
Rozestavěno (některý už dlóóuho): čs. Spitfire LF Mk.IXe 1/32 , Bloch MB 152C.1, 1/32, P-51D Mustang, 1/32 - Dragon
Milan Holzapfel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod juraj ondrus » 18 pro 2007, 20:01

Krasna Helikopotvora :shock:
juraj ondrus

• Odpovědět s citací

Příspěvekod L.Musil » 18 pro 2007, 21:31

to: Zdenek
Abych se přiznal, ještě chybí vyznačení žlutých rožků oken na obou dveřích.Ale vařil jsem z vody, nějaké fotky ale mám, ještě se znakem lemovaným nápisem a co se jeřábu týká, tak na fotce je jen ta konstrukce bez jeřábu.. Chtěl jsem ale nějakou kbelskou mašinu a ve stavebnici jsou cca tři možnosti čs. kamufláže.Ale na fotkách ty záclonky jsou.Ale je fakt, že nevím, jestli jsou konkrétně na 0711.Možná tam byly někdy na počátku jejich služby.No už je to hotovy, snad to zase až takový paskvil není.
L.Musil

• Odpovědět s citací

Příspěvekod modelmrak » 18 pro 2007, 21:32

co bych za něho dal :P :P :P :P :P myslím že ho vyrábí i v plastu nějaká polská firma ale ta na tom bude ještě myslím hůř :cry: :cry: :cry: ale nějak se s tím vyhrát dát bude,možná se do něho časem pustím,nejlíp i komplet s interiérem ať to stojí tza to :D :D jinak super modýlek :-D :-D
my bike , my freedom

Tatí, můžu jít ba rappovej koncert,stojí to pajcku. Zapomeň! A když si koupím lístek sám? Zapař si !
modelmrak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdeněk12 » 19 pro 2007, 01:12

to L.Musil opravdu se mi ten tvůj sokolík líbí všechna čest smekám klobouk co jsi z té stavebnice dokázal.A jak řikáš paskvil tak to vubec ne jak tě to mohlo napadnout je to super:))).No s těmi záclonkami máš pravdu sokolíky je některé měli ale dlouho s nimi nelétali .A v legatácké stavebnici jak jsi se zmínil jsou tři čísla 0709,10 a 11 .0710 je už bohužel nebožka ale všechna evidenční čísla na aršíku ze stavebnice jsou naše kbelská:)Jinak já jsem si pořídil polskou stavebnici od AJ model W-3T Sokol,no stavebnice hrozná,ale viděl jsem už i horší snad z něj naše áčko nevim jak to nazvat vydlabu:)a k nim jsem si koupil tři sady excelentních leptaných dílů od firmy Part ale tam je snad všecko:)takže uvidíme snad se do něj taky brzo pustim:)kdybych tvého sokolíka bodoval jednoznačně deset z deseti:))měj se fajn a hodně zdaru při stavbě dalších modelů:))
Zdeněk12

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Krab » 19 pro 2007, 15:38

Vím, že to není pěkné, ale tiše závidím. Já jsem ještě nenašel odvahu si ten model koupit, natož postavit.
Carpe diem
HKPM Prostějov
Krab

• Odpovědět s citací

Příspěvekod L.Musil » 19 pro 2007, 16:41

jo, byl to clkem skok do neznáma, ale byl jsem celkem překvapeny, že to jde slepit tak hladce.Ale kdyby mi nedali v legatu akční slevu, tak nevim, nevim, jestli by me zlomili. :grin: Spis bych ho ted mohl doporucit.
L.Musil

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jendam1 » 19 pro 2007, 20:29

Obdivuji tvoji trpělivost :? Sám raději vyčkávám na nějakou snažší stavebnici, pravda mnohdy marně. Příkladem může být třeba l-159 Alca a další. PS: Vrátí se ještě někdy KP k produkci nových modelů?
jendam1

• Odpovědět s citací

Příspěvekod norol » 21 pro 2007, 18:23

Veľmi pekné, niet čo dodať.
norol

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Dub » 03 led 2008, 09:02

Libore, Libore, Ty umíš pěkně po ránu povzbudit. Přijedeš letos na Modellbrno?
Michal Dub

Další

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie letadel