Dvouměsíční práce,poněvadž modelařím asi tak 3 hodky týdně !!!
K dokonalosti to má daleko, ale snažím se neustále zlepšovat co se dá !!!

MY LETCI MÁME OCELOVÉ PTÁKY !!! =)
Sheya píše:Móóóc pěkný. Líbí se mi, jak se ti povedlo dodržet geometrii křídel. Mně to bohužel ujelo. Sice jen trochu, ale vidět to je. Ten tvůj se mi fakt moc líbí.
A koukám, že máš taky v oblibě prkýnka na maso.
Taky manželka brblá, že nebude mít na čem naklepávat řízky?
Jinak model bezvadný.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vladam píše:Pěkný návrat po 20 letech, tomu říkám come-back ...![]()
Jsem na tom nějak podobně co se týká inkubační doby návratu k modelaření a rychlosti, ale kvalita pokulhává![]()
Kdyby Tě to neobtěžovalo, mohl by jsi napsat jak jsi dělal výplety, v tématu kde popisuješ stavbu jsem to nenašel. Čekají mě výplety na Avii B534 tak sbírám inspiraci. Díky.
Bud píše:vladam píše:Pěkný návrat po 20 letech, tomu říkám come-back ...![]()
Jsem na tom nějak podobně co se týká inkubační doby návratu k modelaření a rychlosti, ale kvalita pokulhává![]()
Kdyby Tě to neobtěžovalo, mohl by jsi napsat jak jsi dělal výplety, v tématu kde popisuješ stavbu jsem to nenašel. Čekají mě výplety na Avii B534 tak sbírám inspiraci. Díky.
Uff, čoveče nevím jestli by si to z mého popisu pochopil a nafocený to nemám ale pokusím se zítra ofotit článek z předposledních Novinek MPM je tam celkem slušně popsáno a i vyfoceno jak na to !!!
A myslím že i tady na fóru určitě někdo dobře popisoval výplety !!!
Já jsem taky dost dlouho špekuloval a brouzdal všude možně než jsem se k tomu odhodlal, vzal jsem si od každýho to co mi nejvíc vyhovovalo a nakonec to není zas tak neproveditelný, je to sice PYPLAČKA ale de to![]()
![]()
vladam píše:Bud píše:vladam píše:Pěkný návrat po 20 letech, tomu říkám come-back ...![]()
Uff, čoveče nevím jestli by si to z mého popisu pochopil a nafocený to nemám ale pokusím se zítra ofotit článek z předposledních Novinek MPM je tam celkem slušně popsáno a i vyfoceno jak na to !!!
A myslím že i tady na fóru určitě někdo dobře popisoval výplety !!!
Já jsem taky dost dlouho špekuloval a brouzdal všude možně než jsem se k tomu odhodlal, vzal jsem si od každýho to co mi nejvíc vyhovovalo a nakonec to není zas tak neproveditelný, je to sice PYPLAČKA ale de to![]()
![]()
Jo, tak to jo, díky a v pohodě, článek z novinek mám taky, tak se s tím nezdržuj, nerad bych Ti z těch 3 hodin co máš týdně na lepení ubral nějaký čas![]()
Prostě se mi to jenom líbilo jak to máš udělané, tak jsem chtěl vědět co jsi použil a jak. Jestli je to podle novinek nemusíš už nic popisovat.
Těším se na další pěkné modely z tvojí dílny
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků