a fotky tiež len take ledajake

Tkadlec Jaroslav píše:měl jsi udělat origo aggressor z Nellisu jinak pěkné![]()
Tomáš Macourek píše:Kamo se mi líbí a pokud jde o netradičnost, tak ta je u F-16tek na místě. Vždyť 75% Falconů lítá v té pro mně škaredé dvou (tří) barevné klasické kamo. Tohle je dobrý oživení. Co si pamatuju, tak někdy ve třinácti nebo čtrnácti jsem si postavil F-4ku s vietnamskou zeleno-zelenou kamo... proč? Prostě jsem to tak chtěl.
maro94 píše:a inak je to robene podla jednej skutočnej F-16, mal som ju aj ako tapetu na PC, len nejakým záhadným sposobom som ju vymazaaaaaal![]()
kelev píše:maro94 píše:a inak je to robene podla jednej skutočnej F-16, mal som ju aj ako tapetu na PC, len nejakým záhadným sposobom som ju vymazaaaaaal![]()
chmm..camo muze byt...ovsem SW 83-163 je F-16C..tudíž označení nesedí s verzí. Na sacáku ty kryty antén jsou též z jiné verze a amici běžně pouzdro padáku nepouzivaji. Viděl jsem ho u amíků jen na letounech F-16A s pismeny LF zatím.
Jen mne za to nekamenujte..to je čistě můj pohled postiženého monofalconózou a odpověď proč hybridJinak je to postavené hezky jak jsem řekl. Taková.."alternate timeline"
maro94 píše::D ano ,stým SW oznacenim mas pravdu, tato stavebnica mala decals len na holan a belgický stroj,ciže aj ten padak tam je...a ja som chcel nieco konecne v pieskovej farbe...dlho som nemohol zohnat decals na F-16 v 1/72, až nakoniec T.Macourek mi pomohol a bolo mi už jedno co na ten ocas konecne dam, len nech tam nieco je
nezasvatený tomu aj tak nebudu rozumiet a taký "maníci" ako ty , mi to určite prepácia
![]()
![]()
dik
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků