Painkiller píše:Zkoušim to nový lepidlo od Agamy a musim říct že je boží....
Pardon, že se vám se*u do debaty. Mohl by sem někdo dát fotku, jak to lepidlo vypadá? Co je to vlastně zač?! Díky

Painkiller píše:Zkoušim to nový lepidlo od Agamy a musim říct že je boží....
David Kadlc píše:... Kdo ma chut,muze se pridat.Jedinym omezenim je meritko 1/48.
...
David Kadlc píše::cry:
mess píše:Uz pred tou havarii jsem byl s tim erem nespokojenej, ten pad ho rozhodne nevylepsil. Ale coz, dodelam a soupnu do vitryny, tam bude dobrej. Delam dekly podvozku, voru to na vsech frontach
Kazdopadne vim, ze jsem neobjevil ameriku, ale na pisty hydrauliky je uzasnej Alclad II Chrome na lesklou cernou, jednoduche a efektni.
M.
Martin Jursa píše:mess píše:Uz pred tou havarii jsem byl s tim erem nespokojenej, ten pad ho rozhodne nevylepsil. Ale coz, dodelam a soupnu do vitryny, tam bude dobrej. Delam dekly podvozku, voru to na vsech frontach
Kazdopadne vim, ze jsem neobjevil ameriku, ale na pisty hydrauliky je uzasnej Alclad II Chrome na lesklou cernou, jednoduche a efektni.
M.
Paradna praca.
Kedy tam dolepis tie dosky oddelovaca medzej vrstvy? Stale mam pocit, ze to nie je Phantom, ale nejaky bazmek.
![]()
![]()
Zpět na Skupinové a tématické stavby
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků