](./images/smilies/36_1_42.gif)
snad tě vyléčímě, nevypadá to s tebou moc dobře

mess píše:Painkiller píše:mess píše:Painkiller píše:já taky![]()
![]()
![]()
já ti dám ne sedosedou, mě se líbí ten žralok,bude sedět k šestnáctce, byla v DS a vůbec
A z ceho budes delat ten jednodilnej celni stitek? budes tahat acetat?![]()
M.
Oh, SHIT...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak znova, SEA dela Airdoc, maji je v Arturovi![]()
M.
Honza Kopecký píše:sem někde četl studii, že celošedý fantomy kazej pohled do vitrínky. Samotný to až tak neva, ale nesmí se to postavit vedle šedýho falcona.
![]()
![]()
![]()
SEA Germany a fofrem
mess píše:Mrkni sem, ta kraska uplne dole je Gcko. A jestli te to potesi, je to taky SP.
M.
Painkiller píše:Hmm, na quickboost jsem nekoukal, vypadaj hezky - a co tam dát celej interiér od Airesu??Zatím si s tím hraju a rozmýšlím jestli by nestálo za to ho trochu rozhrabat a něco nakoupit (je mi ale líto toho Big Setu), mám docela inspiraci ve Vláďovým odznáčku
Painkiller píše:Tak jsem tu se svou troškou: F-4G Wild Weasel ve čtvrtce od GawyMám k tomu zatím Big Eda, ještě uvažuju o trysce, ale uvidim.Rád bych ho aspoň trochu onýtoval - snad se to povede - ten povrch je nudnej z krabky na takovým hovádku...
Fotky jsem bohužel nechal doma, takže bude víc zítra večer, dám sem aspoň ilustrační aby Mess viděl že do toho už konečně řežuJinak Gawa má docela hezký sedačky, trošičku jsem je ale vylepšil a sestavil boční pulty z plechů.Asi tam bude co vylepšovat- když koukám na fotky kokpitu F-4ky tak proti F-16 je tam strašněj BORDEL
Martin Jursa píše:Painkiller píše:Tak jsem tu se svou troškou: F-4G Wild Weasel ve čtvrtce od GawyMám k tomu zatím Big Eda, ještě uvažuju o trysce, ale uvidim.Rád bych ho aspoň trochu onýtoval - snad se to povede - ten povrch je nudnej z krabky na takovým hovádku...
Fotky jsem bohužel nechal doma, takže bude víc zítra večer, dám sem aspoň ilustrační aby Mess viděl že do toho už konečně řežuJinak Gawa má docela hezký sedačky, trošičku jsem je ale vylepšil a sestavil boční pulty z plechů.Asi tam bude co vylepšovat- když koukám na fotky kokpitu F-4ky tak proti F-16 je tam strašněj BORDEL
Nedaj sa ovplyvnit a postav sedeho. Ja ho mam tiez doma pripraveneho aj s BIGED-om a nejakymi Airesmi, ale moc sa mi do toho nechce.
Urcite investuj do tych trysiek, tie od Airesu su nadherne.
Přesně!Ze zálivu je ta moje předloha, díky za podporu - musíme umlčet ty strakaté tajtrlíky![]()
![]()
Budem toto sledovat a ucit sa. Tak fofrem do toho.
Ked sa mi trochu po vianociach vyprace stol, mozno sa s G-ckom pridam.
Este mi ale treba zohnat nejake dekaly. Ja by som ho chcel z prvej Vojny v Zalive z roku 1991.
Zpět na Skupinové a tématické stavby
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník