Za našu skupinku zo Slovenska sa chcem poďakovať za krásnu sobotu a samozrejme aj piatok a určite prídeme radi aj na budúce.
Dalin: Ten tvoj Lotus 95T sa mi vážne moc páčil , len ma mrzí že už dlhšiu dobu si tu na modelfore neukázal nič zo svojej práce určite by som si rád pozrel aj nejaký ten postup, dúfam že sa polepšíš ty h...... d.......
Myslím si že Dale Cooper napsal velice podařenou "tečku" za sobotní akcí,já bych snad jen přidal poděkování všem kteří přijely,bez nich by zůstaly jen prázdné stoly...
Ještě pár fotek z vedlejšího stolu čeká na zpracování,ale přidám alespoň jednu...
Já chci také poděkovat za super akci, za získání nových podmětů „jak na to“, za informace kterými nás Sláva s Jirkou obšťastňovali do tří hodin ráno a za spoustu dalšího. A Jirkovi chci zvlášť poděkovat za ty nepostavené modely, které mi nechal v autě.
Jirka Pokorný píše::grin: Dykť furt spal, ani slívku nechtěl.
No nevim,bejt tebou tak moc nevykrikuju.V sobotu jsi se tam plouzil jako zdechlina a hodne jsi tak zustal za ocekavanim sve povesti ktera se o tobe sirila
Tady jsem zrovna řaval na celý kolo ať mě nikdo nefotí a navíc jsem truchlil za Šumákem a Pájou, nejsem taková s...ě abch se veselil bez nich Tuhle fotku rozhodně Jindro nemyslel, Smarža má lepší! tohle je škoda dat... alespoň jsem neodpadl mezi prvníma Hele, ale k večeru se to ale srovnalo, tak jsem vyrazil na jednu výbornou akcičku!
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
Musím se taky přidat s pochválením této akce, sice až teď, po týdenní dovolené, ale i tak, už se těším na příští rok. Jen z té páteční Jiříkovy přednášky už toho moc nevím, hučelo mi v hlavě až do úterý A pánům od REJI děkuju za cenu
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close... Paddock forum