Dostal som staručký model od Hellera JU87-B2 v mierke 1:24. Takto veľký model sa patrí trochu pootvárať, preto by som Vás chcel poprosiť o akékoľvek podklady na túto verziu stuky. Potešil by ma najmä pohľad na inštaláciu motora a protipožiarnu prepážku. Hľadal som v dostupných monografiách aj na nete, ale zatiaľ bez úspechu. Podklady na interiér mám celkom slušné, ale ako vraví jedno staré včelie príslovie: Nikdy ich nieje dosť.
Na Ju 87 se chystám taky. Pořídil jsem si trojdílnou monografii od Kagera. Je to sice z polska, ale fotky tam jsou solidní. Dokonce i na ten otevřenej motor. Součástí publikace jsou i výkresy s nejtama, ale o kvalitě výkresů nejsem schopnej pohovořit, ještě jsem se do toho neponořil.
Dále určitě doporučuju Fanmous Airplanes of the World (FAOW) nebo se tomu říká Bunrindo - je to sice sypanej čaj, ale se špičkovejma fotkama - tam je taky něco málo na motor.
No a nakonec doporučuju dvoudílnou publikaci od Classic Books - Stuka vol 1 a 2, což je úžasná studnice fotek - to je spíše tedy určený na kamufláže a externí detaily.
Vďaka chalani, vyraboval som farposst. Okem tu spomenutých tam boli aj iné publikácie, takže podklady mám. Ešte raz vďaka za pomoc a radu. Tí rusi tam majú fakt mrťe podkladov hádam na všetko. To je sen.