Díky. Tak to je dobře. Možná by se to dalo přefiltrovat. Ale přes veku asi ne . ( jak už to mají vyzkoušeno někteří naši spoluobčané, jenomže za trochu jiným účelem.). JG
Tak teda potvrzuji. Zkoušel jsem to v sobotu. Na trysce to nezasychá, povrch je pěknej. Jo, a použil jsem nějakej Iron, co už je doma asi pěkně dlouho, takže jsem rozhodně neměl tenhle novej z tý fotky, co sem Filda postnul.
"První, kdo namaloval kokardu na křídlo letadla, byl svině..." (Pierre Clostermann, Velký Cirkus)
Kua a za chvilku bude Iron za 150,- a žena mě sejme,...
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Ted mě napadlo, že jsem nezkoušel co to udělá když se tím Ironem naředí Akrylovej lak od Agamy, jde o to, jestli zůstane průhledný. Na ostatní odstíny to nemá vliv, ale ten lak by mohl zmodrat. Ctělo by to odzkoušet.
Lak od agamy nemám, ale po všech zkušenostech používám matnej sportakryl a ředím ho právě clinilem (nějaká okena co jsem zabavil ženskej) z destilkou 3/1 a jsem maximálně spokojenej.
Tak sem to taky vyzkoušel. Ztim sem stříkal jen malej interiérek, ale vše v pohodě. Co sem foukal před Brnem kolečka na Jeep 1/72 (jen pro přiblížení velikosti), tak tam se to začlo srát (zasychat) snad už při druhým nebo třetím kolečku z šesti. Takže já mam s ředidlem pro agamácký vodovky jasno.
Díky Filipe
A kdosi chtěl vidět nastříkanej povrch, tak tady je výsledek mýho snažení. Do konce tejdne snad naštětečkuju drobnosti, tak se pak podělim jak funguje ředění ironem i na štětec.
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________