Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Německé vozítko

General Discussion
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Příspěvekod greenbaron » 04 lis 2007, 00:11

Batyskafe, nevím jestli si to nemám brát osobně... Cizí technika je můj kůň, pozůstatek původní profese - jen si vzpomeň, jak jsem Tě odhalil, k jakému útvaru jsi patřil...
V tom je právě ta odzbrojující elegance .. já vo tom nic nevim, já to jenom stavim... Já zas tvrdím, že pokud to chceš postavit pořádně, musíš o tom vědět poměrně dost.
Až zas budeš chtít poradit, s důvěrou se obrať, budu se snažit.
greenbaron

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Skalka » 04 lis 2007, 00:36

greenbaron píše:Batyskafe, nevím jestli si to nemám brát osobně... Cizí technika je můj kůň, pozůstatek původní profese - jen si vzpomeň, jak jsem Tě odhalil, k jakému útvaru jsi patřil...
V tom je právě ta odzbrojující elegance .. já vo tom nic nevim, já to jenom stavim... Já zas tvrdím, že pokud to chceš postavit pořádně, musíš o tom vědět poměrně dost.
Až zas budeš chtít poradit, s důvěrou se obrať, budu se snažit.

To co jsem psal byla čistá legrace směřující jen a pouze na mou osobu ("velký greenbarone" jsem tam měl asi vynechat,ale už se stalo)

Jinak než začnu stavět,tak si samozřejmě seženu veškerou mě dostupnou dokumentaci a pak teprve začnu.
Tzn:O Německých strojích současnosti nemám ani páru,ale Faun se mi už nějakou dobu líbil,takže jsem si řekl,proč ne.
Na model jsem ani nesáhl dokud jsem neměl WWP n°10 a vše co jsem dokázal najít na netu a nebo mi taky kolegové modeláři přihodili do topiku co našli.
Pak jsem si teprve dovolil vycvaknout první díl ze rámečku.
Jinými slovy nestavím tématicky,nestavím určité období,stavím pouze to co se mi momentálně líbí a to co je kolem už nevidím,prostě tma.
A nemyslím si že je na tom něco špatného,když vím že o věcech souvisejících nemám ani tucha,protože se tady můžu zeptat a jestli při tom vypadám jak trotl,tak to už je další věc.
Prostě nemám tolik času abych mohl ležet v knížkách,nebo neustále u netu a studovat. Upřímně řečeno obdivuju lidi,kteří když se jich zeptám tak sypou odpovědi z rukávu,ale taky musí být někdo ten horší...

Sem se vykecal,snad si to i někdo přečte :grin:
Hotovo:
CzAF Mi-24V 0815 1:35
F-4E Phantom II 1:32
F-16CJ Block52 1:32
MiG-21MF 1:32 Bechyně 9. slp #9712
MiG-23MF 1:32 #7183 České Budějovice 1993
Honza Skalka

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Diskuse