aj ja drzim palce, ja som tohto heinkla postaval, je to v celku slusny model naozaj sa stava dobre, ja som ho vsak staval este z radosti a rychlo takze nedopadol najslavenisie ale samotna stavba bola dobra
alf píše:No jestli ti to půjde jak s Ta-152, tak to vídím tak na 3-4 roky ! Samozřejmě držím palce. Krásná předloha i model .
no to ta-cko mi trvalo teda dost dlho, ale to aj preto, lebo som tam vela tmelil a babral sa s povrchom... ale totoby malo byt lepsie (predsa je to prebalena gawa...) a co sa tyka predlohy tak by som vas poprosil ci o nejaku zaujimavu fotku, chcel by som nieco s ciernymi spodnymi plochami, alebo s nejakou zaujimavou camo...
Makam na - He 111 H6 Im Krieg ist die Wahrheit das erste Opfer
třeba něco takového?:
jinak držím palce,tento model mám právě na stole už hóóódně dlouho a jěště hóóódně dlouho tam bude...právě stříkám kodové čísla a kříže...
rozmyslal som aj ze spravim masinu h. herrmanna ale v celej jeho knihe Bewegtes Leben som nasiel len tieto dve pouzitelne fotky 111tiek a k tej hornej je napisane navrat z bojove operace a je tam slabo vidno napis 5J+CM (zeby to mohol byt on?) a na tej dolnej je napisane moj he 111 ale nevidno oznacenie...
Přílohy
Makam na - He 111 H6 Im Krieg ist die Wahrheit das erste Opfer