Dovolím si ukázat další část stavby,kterou jsem dělal dnes.
Řekl bych že je snad nutností,vytvořit rozvody které jsou v zadní části rámu hodně vidět a stavebnice je nijak neřeší.
driver Růža píše:Na nějakou hodně velkou podložku se to vejde![]()
Ty brzdový hadice jsou podle fotek??
Batyskaf píše:Majo píše:Zaujímavá kombinácia.
No kombinace není špatná,ale je to všechno nějak moc čisté![]()
![]()
![]()
Nemáš náhodou více fotek?
Batyskaf píše:driver Růža píše:Na nějakou hodně velkou podložku se to vejde![]()
Mi to nedalo,a musel jsem ty brzdové hadice udělat pořádněji.
driver Růža píše:Batyskaf píše:driver Růža píše:Na nějakou hodně velkou podložku se to vejde![]()
Mi to nedalo,a musel jsem ty brzdové hadice udělat pořádněji.
Chválim, nechtěl sem předtim "buzerovat" , ale náprava se dostavila...teď už jsou reálnější
Milan Masařík píše:Teda člověče, tohle je fakt paráda. Shocked Shocked Shocked
Moc pěkně si s tím hraješ a dobře to dokumentuješ. Do teďka jsem na stavbu tohoto svýho Fauna nenašel odvahu, ale po tomhle co tu předvádíš ty, tedy už vůbec nevím jestli tu odvahu někdy vůbec dostanu. Nasadil jsi totiž laťku přímo úžasně vysoko a asi tě jen tak někdo s tímto modelem nepřekoná. Jen by mě zajímalo odkud všude bereš tolik detailních informací. Na netu jsem toho moc nenašel - leda že bych špatně hledal, což je velice pravděpodobné a tu publikaci od WWP nemám, ještě se mi ji nepodařilo sehnat. Vydrž do konce a dál sem dávej fotky z této perfektní stavby. Rád tohle téma sleduji a tak se těším na pokračování.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků