Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Publikace, časopisy (Publications, Books and Magazines)
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Tiger I na východní frontě

Tištěné i elektronické.
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 25 říj 2007, 16:34

ZNÁTE TO NĚKDO?
Autor: Jean Restayn, Překlad: Martin Jahoda, Obálka: Martin Zhouf, Redakce: Jiří Hajniš, Rok vydání 2007, Počet stran: 144, Provedení: hardback 215 x 300

V dubnu 1941 dal Hitler pokyn k výrobě těžkého obrněnce s 88mm dělem a vznikla legenda. Tiger I na východní frontě obsahuje 250 většinou nepublikovaných fotografií, barevné kresby a detailní nákresy, značky i maskování tanků Tiger I, které stály proti Rudé armádě.

Výrobce: Area
Cena vč. DPH: 399.00,-
http://shop2.netopejr.cz/detail.php?SERV[service_id]=vo_detail&SERV[mess_id]=ML_VO_SHOW&SERV[zbozi]=1883
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondra Kubeš » 26 říj 2007, 10:36

x
Naposledy upravil Ondra Kubeš dne 14 kvě 2011, 21:49, celkově upraveno 1
Ondra Kubeš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 26 říj 2007, 11:14

No tajně jsem v to doufal. Musím vyrazit někde do knihy,..to sou dost dobré knihy,....hlavně česká cena mě potěšila!!! Já to chtěl už když to vyšlo v anglině (i francouzsky, ale to bych si moc nepočet) ale 1000,./ks se mě za kus dávat nechtělo,....

Jen aby to nebylo o 50% ořezané obsahově!!
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod curahee » 04 lis 2007, 07:23

Je tam spousta fotek,a i nějakej barevnej bokorys,fakt pěkný,24.12. to očekávám pod borovičkou...na síti jde sehnat i za 339,- 8)
"Máte právo říkat, co chcete, ale nemáte právo, aby vás přitom někdo slyšel." (c) 2024 generalissimus pro pravdu Otakar Foltýn
curahee

• Odpovědět s citací

Příspěvekod David Šolc » 04 lis 2007, 14:20

Knížku už mám doma po fotografický stránce není co dodat prostě bomba většina fotek je krásně ostrá a jsou vidět i nejmenší detaily ;-I \:D/ , ale po stránce překladu je to podle mě bída některý popisky jsou docela zmatený a nic nám neřeknou asi to překládal někdo koho až tak tanky nezajímají :( :roll: . Díky kvalitním fotkám se však dá na špatný překlad rychle zapomenout :P :P .
David Šolc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bitaxe » 05 lis 2007, 07:17

ze síťových obchodů je netopejr asi nejdražší, většina to má za 359 a knižní web za 339 (klubově za 319)
http://www.knizniweb.cz/jnp/cz/katalog/ ... Check=true
takže kdo to bude kupovat asi stojí za to zvážit odkud
bitaxe

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 05 lis 2007, 08:40

To bitaxe: Dík,..já dal netopýra jen z toho důvodu, že jsem to tam viděl jako první ,....teda jako na prvním web obchodu,...nehledal jsem jinde.

Popisek škoda,..k vánocům to zakoupím,...
Dolin

Odeslat odpověď

Zpět na Publikace, časopisy (Publications, Books and Magazines)