Zdravím pánové,
Nestavěl někdo z vás tenhle model?
Charlee píše:Kluci mám ještě otázku.nejsu žádnej profik tak se radši zeptat.To nytováni mám obrousit a udělat do hloubky,nebo nechat tak a dodělat jen poškozeny místa.V tom případě mi ale není jasny jak dodělat ty nýtky co přečnívaj..Předem dík za odpověď.
Charlee píše:no a není nějakej nástroj co by dokázal udělat nýtek třeba ze tmelu, podobně jako cukrář když zdobí dort ?
alf píše:Charlee píše:no a není nějakej nástroj co by dokázal udělat nýtek třeba ze tmelu, podobně jako cukrář když zdobí dort ?![]()
![]()
![]()
. Tak na to si počkám!!!!!!!!! Mě napadá akorát masařka se sračkou
![]()
![]()
![]()
!
Fakt promiň, teď jsem přišel z hospůdky a přišlo mi to doopravdy úsměvné![]()
!
sir Alron píše:Pokud nejsou poškozené tak bych je nechal v pozitivu. Skutečné vrtulníky a bitevníky (útočná letadla typu A-10 nebo Su-25/39) se nýty jen hemží.
sir Alron píše:Nemusíš li-rozhodně je neobrušuj, je to realističtější než pozitiv.
Honza Kopecký píše:sir Alron píše:Pokud nejsou poškozené tak bych je nechal v pozitivu. Skutečné vrtulníky a bitevníky (útočná letadla typu A-10 nebo Su-25/39) se nýty jen hemží.
Díval ses na ty fotky? poškozený jsou....sir Alron píše:Nemusíš li-rozhodně je neobrušuj, je to realističtější než pozitiv.
myslíš než negativ....
2 Charlee: stejně ti ten přední díl přívodu vzduchu k motoru nahoře nesedí, takže bych je obrousil, spoj dotmelil, doryl a pak se smířil stím, že je udělám v negativu....
Charlee píše:Tak teda dobře ,ale dřív než začnu brousit bych měl sehnat nýtovací výkres. Nevíte kde ho sehnat ? A jaké kolečko doporučíte na nýtování ?
Uživatelé procházející toto fórum: BraňoHerain, Pa3k-Mk.II a 6 návštevníků