Buď navěsit a zakrýt, nebo si stříkni šablonu a SPZ doplácej z nějakých zbytků...ale je jasné, ta první možnost zní lákavěji Mardera budeš ještě víc zapouštět do terénu a na ty desky přijde hlína počítam...? Takhle je to moc v luftě.
Tiger I Mid Tamiya 1/35 - dokoupil jsem zimmerit nalepovací od tamiyi a mřížky chladičů motoru. Slibuju, že ho dodělám....o víkendu by měl jít "do laku" a to s.Pz.Abt.506 - hnědé pruhy na žlutém podkladě...více foto přidám po víkendu. Surf, je jako obvykle plnič na auta z OBI.
dle mě plnič vytvoří také velmi hezký brousitelný povrch....chce to trochu cviku a model s tím hezky "zalít", vrstva poté splaskne....výhodou je cena - 400 ml za 229 CZK
občas je potřeba slepit něco neněmeckého a tak jsem objednal Challengera od SKP, chtěl jsem ho již déle, ale byl vyprodaný...před týdnem jsem objednal a ještě ani nepřišel a to si za Zásilkovnu vzali 200 oproti MN modeláři, kde to máte druhý den a přepravu za normální peníze...
dík, Zimmerit je moc pravidelný, ale jsem rád, že se povedlo ho v pohodě nalepit zejména na masce věže, která je poměrně složitá. Přecijenom v létě má člověk více koníčků a nemůže zimmeritováním strávit hodně hodin