Co mě to jen připomělo?
U toho N-ka je vůbec protiklad. Stojící motor a zasunutý podvozek = patrně klouže na nouzák.
Vl.Šulc píše:A všimli jste si, že uvnitř krabice je plnohodnotná akční kresba?
Jiří píše:Vl.Šulc píše:A všimli jste si, že uvnitř krabice je plnohodnotná akční kresba?
Marně jsem po tom pátral, je možné ten plakátek zveřejnit?
Jiří píše:Hmm, trochu vedle, tento už dávno visí...
kuky76 píše:Dobrý den pane Šulci. Vím, ze párkrát zde padl dotaz na 3D podvozkovou šachtu pro F-16 1/48 od Tamyie a také si vzpomínám, že jste uvedl, že není v pánu. Před nějakou dobou jsem na Instagramu zahlédl grafický návrh. Mohu se tedy radovat, že se na ní pracuje? Pokud ano, kdy bude vydána? Děkuji za odpověď
Jakub Vilingr píše:Vážený pane Šulci,
chystáte náhradu za zrušené lepty na P-61A Black Widow v měřítku 1/48 od Great Wall Hobby nesamolepící?
49590 P-61A přední interiér S. A. 1/48
49595 P-61A zadní interiér S. A. 1/48
Případně je reálné, že by se opět objevily nedostupné lepty na tento model?
48725 P-61A podvozek 1/48
48726 P-61A exteriér 1/48
Děkuji
Vl.Šulc píše:kuky76 píše:Dobrý den pane Šulci. Vím, ze párkrát zde padl dotaz na 3D podvozkovou šachtu pro F-16 1/48 od Tamyie a také si vzpomínám, že jste uvedl, že není v pánu. Před nějakou dobou jsem na Instagramu zahlédl grafický návrh. Mohu se tedy radovat, že se na ní pracuje? Pokud ano, kdy bude vydána? Děkuji za odpověď
Ona je zkonstruovaná, prakticky hotová. Potřebuje jen nějaké technologické úpravy, ale bohužel konstruktér, který je provádí onemocněl. Takže nedokážu přesně říct, kdy to bude hotové. Ve vydávacím plánu to zatím není.
Jiří píše:Vl.Šulc píše:A všimli jste si, že uvnitř krabice je plnohodnotná akční kresba?
Marně jsem po tom pátral, je možné ten plakátek zveřejnit?
Uživatelé procházející toto fórum: Michael Czerny a 23 návštevníků