Airbus A320neo , tím jsem letěl let IB 403 Madrid - Barcelona, obtisky BOA decals , stavebnice Zvezda
gelindo píše:Moc hezké to máš...
Tak jsem něco nalétal a plánoval si nějaká letadla postavit jako Ty. Jenom nemám ty lety tak precizně zaznamenamý.
Bylo by toho hodně,tak snad se dostanu alespoň k nějaký typům, DC 11,A 380,350,B 777,747,787...
Moc Ti fandím a těším se na další přírůstky do tvoji sbírky...
fanda_panek píše:nemáte někdo navíc dva Embraery 195 od revellu? nebo i vrak z vrakoviště, jde mi hlavně o trup. Odkoupím nebo můžu poslat náhradou E-190, těch mám spoustu úplně nových ..
Michal Dub píše:Je pěkně vidět, jak Tě to baví a sbírka Ti roste pod rukama. Nicméně nemohu se zbavit pocitu, jako bys uplatňoval Paretovo pravidlo 20 % úsilí na 80 % výsledku. Ďábel se skrývá v detailu, takže sem tam něco křivé natřeného kazí celkový dojem. Někdy mě praští do očí náběžné hrany motorových gondol (pomocí je pružná maskovací páska třeba AK) nebo disky kol podvozků (pomocí jsou univerzální masky různých průměrů třeba Omask). A kam ty modely vlastně dáváš? To musí být vitrínka jako stodola!
Uživatelé procházející toto fórum: Hummer, ornitus, Radek Papežík a 9 návštevníků