Ano Raďo, je to zpětné zrcátko, typické pro Marmon... Marku díky... Jojo, kdyby bylo víc času tak bych s tím pohnul víc. A to jsem si říkal že o Velikonocích jsou volné dny, aspoň že jsem stihnul soutěž v PV a pokecal...
Ahoj Rendo. Super modelařina, jako vždy. Doufám, že se brzy setkáme a pokecáme.. O výkendu ti zavolám, jestli bude čas, sousedi renovujou a oknaři se jim vyprdli na parapety, tak jestli bude začištěno, osadím jim je..
"Sranda musí bejt i kdyby tátu věšeli." Už ničemu nerozumim, ani radši nepřepínám.
Zdarec po čase... Fůra práce, životní jubilea (chlastačky) a tak... Navíc ještě stavím dalšího...ehm... Bentleye... Bratranec měl velký voči, jako že pohoda, že si ho postaví, že to dá. No Benny skončil u mě, sestavený rám, motor a pár dílů. Dám sem pár fotek postupu,a nebudu zakládat nové téma, snad to neva.
Makám na Bennym dle zadání, barevnost rozpačitá...to je tak když pleteš z h.vna bič...chce to tak tak to tak bude... Bojuju s nedostatky stavebnice, křivý je úplně fffšecko
No, myslel jsem si že už mě nic nepřekvapí... Upravil jsem ohňovku, přidal pár čičovin, sundal bandáž z pontonu a...je to křivý jak prdel! Naštěstí mám kde brát Tedy pokus číslo dva...