Nová publikace v naší nabídce:
https://www.specialhobby.net/2025/05/no ... rsich.html
Dancin píše:Dobrý den, pane Riedele,
jen ze zvědavosti: Všiml jsem si, že jste změnili materiál masek, má to čistě ekonomické důvody nebo z toho plyne nějaká změna při aplikaci jako změna lepivosti, flexibility atd?
Martin Král píše:Dobrý den.
Prosím je nějaká šance,že se opět objeví Special Hobby 48190 Fi 103 A-1/Re-4 Reichenberg ?
Aja píše:Dobrý den,
chtěl bych se prosím zeptat,v novém modeláři se píše o tom,že budete dělat Dinghy set na Mosquito VI 1:32 Tamyia.Zakládá se to na pravdě ? a kdy asi by mohl set být v prodeji.
A dále bych se chtěl zeptat,model 1:32 Mosquito od Tamyie je už 10 let v prodeji, neuvažujete ještě něco na Tamyiu vyrobit?Např.otevřený podrobný servisní otvor nad chladiči včetně chladiče?
děkuji za info
Martin Wild
Jarek S. píše:mě lbych dotaz, bude k máni ten vozík pro V1 k dispozici i samostatně? Pro nás co již tu střelu máme nasyslenou.
jirie píše: Nedávno se tu v jiném vlákně probíraly sedačka pro Phantomy. Padla tam zmínka, že byly starší a novější typy.
Mohli byste upřesnit typ sedaček?
Děkuji.
Marcel Matuška píše:Dobrý den pane Riedele,
Mosquita tedy až v červnu, nebo ještě později? Nemůžu se dočkat a na základě informace o tisku krabic jsem tajně doufal v květen
Uživatelé procházející toto fórum: @ndre_cz, Google [Bot] a 21 návštevníků