- Přílohy
Naposledy upravil Martin Glogar dne 18 pro 2008, 09:30, celkově upraveno 1
tvořím: H. P. Halifax
hotovo: G-55
hotovo: G-55
glock píše:No vejfuky nahrad Martine tema na mc 205 ne na 202 to by sis dal....
Martin Glogar píše:glock píše:No vejfuky nahrad Martine tema na mc 205 ne na 202 to by sis dal....
Jasne, na 205, jsem to blbe napsal, objednal jsem je dobre...doufám...jdu radši mrknout...
glock píše:Martin Glogar píše:glock píše:No vejfuky nahrad Martine tema na mc 205 ne na 202 to by sis dal....
Jasne, na 205, jsem to blbe napsal, objednal jsem je dobre...doufám...jdu radši mrknout...
jak sme mluvili o podvozku tak klapky se pocitaj taky...
glock píše:Martine, masky zacal delat MONTEX
Martin Glogar píše:glock píše:Martine, masky zacal delat MONTEX
Fakt? super...to budou i na vnitřní rámování, co? no to zas bude peněz dohromady...kde je prosímtě kupuješ? já kupuju všechno u Artura, ti Montex nemaj...v MPM asi taky nepochodím, co?
glock píše:Martin Glogar píše:glock píše:Martine, masky zacal delat MONTEX
Fakt? super...to budou i na vnitřní rámování, co? no to zas bude peněz dohromady...kde je prosímtě kupuješ? já kupuju všechno u Artura, ti Montex nemaj...v MPM asi taky nepochodím, co?
Ja je beru Montexy od Marka Rotscheina (airbrush-shop), mam napsat i pro Tebe?
Martin Glogar píše:glock píše:Martin Glogar píše:glock píše:Martine, masky zacal delat MONTEX
Pokud by to šlo, byl bys moc hodnej...bylo by to všechno hezky pokupě
glock píše:Martin Glogar píše:glock píše:Martin Glogar píše:glock píše:Martine, masky zacal delat MONTEX
Pokud by to šlo, byl bys moc hodnej...bylo by to všechno hezky pokupě
Dneska sem Markovi napsal, dam ti vedet.....
glock píše:Ahoj Martine, ty sachty bych delal v barve spodku. Je to prece jen pozdni obdobi (43 rok vys) a podle fotek a meho skromneho nazoru ta zelene asi ne (kokpit je v pohode).....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků