Pěkně postavený netradiční Velouš. Za sebe musím říct, že se mi Wellington s Merliny nikdy moc nelíbil, ale musím uznat, že když dostane pouštní kamufláž, zmizí střeliṣ̌tě tak je to rázem úplně jiný, zajímavý stroj a moc se mi to líbí. Začínám litovat, že jsem si tu stavebnici taky nekoupil když ji před časem nabízel jeden obchod za velmi rozumnou cenu. Máš nějaké bližší info ke kamufláži? Já jsem našel jen foto od 104. perutě kde má ještě navíc symboly misí na přídi a U je červené. Seriál je Z8524 a má ještě navíc boční střeliště. Foto v odkazu https://ww2aircraft.net/forum/threads/r ... eme.61772/ Obtisky na tento stroj dělá Alley cat decals.
Vychazel jsem rámcově z té fotografie. Ani hlavními kamuflážními barvami jsem si nebyl vůbec jistý, tak jsem to pojal hodně volně co se markingu týkalo. Jak píšeš, povedlo se mi přehlednout nepřestříkaná boční okna, kde jsem už neměl sílu je vylomit a přestavět pod tim umístěnou konstrukci trupu, která by byla vidět. Model se staví jinak hrozně příjemně. Třeba křídle jsou jen nasunutá, pro snadnější manipulaci, na nosníky a pasují dobře.