Ty piko To je rychlost! Pěkný to máš Ten dolní lozenge na horních plochách vypadá zajímavě. Kde to píšou? V návodu od WnW, nebo v nějaké publikaci? To jsou takový pěkný detaily, co oživí sbírku Já jsem o víkendu vůbec neměl čas, tak doufám, že ještě do Velikonoc stihnu dodělat poslední detaily a pak už ty vrtule budu muset natřít
Tak mám odmaskováno ..jdu se pustit do různých oprav po sundání masek,ještě poladím tu stíranou kamo(asi to moc hrotit nebudu,abych to nezprznil ještě víc),dám dekály a můžu kompletovat
Tak pokud by to šlo tak by jsem se též přidal. Nevím zda to zvládnu do konce června 2025, ale to mi nevadí... Když jsem pasoval obtisky pro Vlastu a Honzu tak jsem koukal, že je to docela pěkná stavebnice. I ten plast není žádné "bláto". Mám tento kousek : takto to vypadá uvnitř vybral jsem si stroj Lt.Rudolfa Storka velitele Jasta 35 .
Matwej: problém to není, přidám tě do seznamu. Termínem si nelam hlavu, pro mě osobně je tahle skupinovka "nedefinitivní", protože Fokkerů mám v plánu opravdu hodně.
Radek: Tyhle maskovačky jsou totální průda, ale ten krásný pocit po odmaskování (a opravách) je k nezaplacení
Vlasta: Paráda, gratulace k prvnímu kousku . Vlastíku kolik je na tohodle Fokka fotek? Já znám jen tu jednu. Btw na toho Fokk/Alb co máš v plánu stavět je bokorys zprava a výfuky jdou horem, ale nevím jestli ta kresba má oporu v reálné fotce.
Na Fokker Emila Thuye je snad jen jedna fotka kdy stojí u trupu, viz. stavba Na Fokker z Jasty 53 jsou fotky tři, tedy co já vím. Jedná se zase o verzi early ale od fy. Albatros. Takže plechy kolem motoru bez větracích štěrbin. Na FB jsem to řešil se znalci, a na 99% bude mít Fokker DVII 638/18 dolní výfuk. Ono vybrání v horní straně chladiče, které navádí k tomu, že letadlo mělo horní výfuk, je zavádějící. Je pár fotek na letadla s dolním výfukem ale bez horních krytů motoru a ono vybrání na předním chladiči tam je. Pomalu se vrhnu na trup s pilkou, bruskou a budu řezat a ztenčovat.
Hele tak teď jsem dostal gól v přímém přenosu . Vejrám v práci na fotky z Wingnut stránek a máš pravdu. Výplet tam nebyl, minimálně u ranných verzí. Takže dnes odpoledne půjde pryč.
Né, to nechej být. Akorát to dodrbeš, budeš tam mít dírky. Bez fotky je to stejně furt otázka, ten drát se přidával i zpětně na mašiny vyrobený bez něj. To nebyl můj záměr, tě nachytat.