Do tunajšieho stáda krásnych Mustangov od Eduarda by som rád skromne pridal svoj výtvor. Keďže som nedávno dal dokopy P-47 WZ-P so šachovnicou na nose, rozhodol som sa pre slávny WZ-I Col. Landersa - Big Beautiful Doll s rovnakým nosom z dual comba Aces of the Eigth. Samotná šachovnica sedí krásne, aj keď usadzovať ju nebolo celkom ľahké nakoľko je potrebné pracovať so všetkými šiestimi dielmi naraz, aby všetky linky a kocky na seba pekne nadväzovali a držalo to aj nejakú geometriu. Inak je to model krásny a veľmi detailný a náročný na presnosť (čelný štítok, spodná strana chladiča), dekály sú jemné - a ani som ich nelúpal, popisiek skoro 100 . Eduardu by som vyčítal len v dual combe vynechanie potreby odstránenia nasávacieho otvoru pri insígnii Big Beautiful Doll, na čo som prišiel až keď som dával ten dekál, pritom v novinkovom profipacku to už je správne. Farby a laky MRP (White aluminium, Super Silver, Duraluminium, Dark Duraluminium, atď), chyby idú na môj vrub
Jirie: držím palce, ako som písal, naštastie to sedí úplne presne, čiže dá sa to s patričnou dávkou nervov usadiť, keď sa podarilo mne, určite to tiež zvládneš
Mrazík: dík, trocha washu tam je na znakoch a všetkých častiach v inej farbe ako kovu, nechcel som to prehnať, dalo by sa aj pritlačiť, súhlasím