Tak po čase zas nějaká ta fotka. Dělám na jinejch projektech, ale neznamená to, že bych na lesáka úplně zanevřel. Jen už to nasazení není úplně tak intenzivní, jako na začátku. No i tak sem tam něco pošmrdlám. Takže po prvních barvách , nějaký tý patině a konečně finálním laku si zlehýnka začínám jednotlivý celky skládat dohromady. První vozidlo soupravy je tím pádem téměř hotové. Je jím vlek s tažnou tyčí. Ruka tak nějak taky už jen přijde namontovat na podvozek. Ten je zatím ve fázi "rozpracováno" a tak jsem ho ještě nefotil.
Chlapi, dík za chválu. Ta okýnka lepím vzkutku každý zvlášť. Mám na to takovou silnější fólii od pana Litomyského. Je měkká a nedělá bílé fleky při tvarování. Ostřejší ohyby nahřívám aku-páječkou. Hrany oken přelíznu černou barvou a jdou do rámu. Nově nyní na lepení používám čiré UV-lepidlo. tím zakápnu i světýlka.
Máš recht Roberte, ale ty fotky to ještě nějak moc "zežlutily". Ve skutečnosti to tak hrozně žlutý neni. Ale i tak jsem to ještě kapku zesvětlil. Jo a doplnil jsem na nejdelší klacek červenej hadr. Ale to vyfotim až na podložce.