Milan Kuliffay píše:Mitsubishi Ki-15 I Babs 1:72 Hasegawa
Tak skoro dobojované. Osadil som motor a vrtuľu, takže už ostáva iba natiahnuť anténu ... a hotovo.
Na moj vkus su tie panely trochu silno zvyraznene. Ale inak velmi pekne.
Milan Kuliffay píše:Mitsubishi Ki-15 I Babs 1:72 Hasegawa
Tak skoro dobojované. Osadil som motor a vrtuľu, takže už ostáva iba natiahnuť anténu ... a hotovo.
Jozeff66 píše:Ja tiez pouivam leskly vyhradne od Gunze ale nariedeny uz pripraveny na konzistenciu striekania ako MRP a vtedy sa to nestava ani mne.Myslim,ze je to zalezitost len matneho/polomatneho laku.
Marian Holly píše:Na moj vkus su tie panely trochu silno zvyraznene. Ale inak velmi pekne.
Marian Holly píše:Podla mojho skromneho nazoru, po MNOHYCH rokoch pouzivania Gunze priehladnych lakov, absolutne nic NEPOBIJE MRP laky!
Milan Kuliffay píše:Marian Holly píše:Na moj vkus su tie panely trochu silno zvyraznene. Ale inak velmi pekne.
Marián vďaka![]()
... a to som na tie špáry paneláže ani nepoužil wash. Takto to zvýraznila iba tá tmavozelená farba pri preshadingu.![]()
... alebo žeby som skúsil ešte jeden nástrek lesklým lakom a potom svetlošedý wash?
Čo myslíte?
Milan Kuliffay píše:Marian Holly píše:Podla mojho skromneho nazoru, po MNOHYCH rokoch pouzivania Gunze priehladnych lakov, absolutne nic NEPOBIJE MRP laky!
Doma už čakajú na použitie MRP-125, 126, 127 aj 048. Ten ďalší Babs už bude s nimi.
Akurát neviem, či ten lesklý lak MRP-048 je akrylový a či je vhodný na spodnú vrstvu pred washom. Ja na tento účel používam akryl od Tamiye X-22 a po ňom ide wash krásne korigovať riedidlom s modrým viečkom Tamiya X-20, bez narušenia spodnej vrstvy. Samozrejme, môžem to vyskúšať a zistiť ... ale snáď to tu už niekto absolvoval a poradí mi.
Milan Kuliffay píše:Opäť celošedá MRP-415.
Milan Kuliffay píše:Tu by som dal, ak by som robil námornú verziu C5M1.
Chcem ale urobiť armádnu Ki-15 II, takže dám MRP-415. Či?
Uživatelé procházející toto fórum: abonar, Google [Bot], Matus9 a 185 návštevníků