Dík ,čas netlačil,jak už nám tu svou hlavičku v popelu,tak jen zopakuji ,standardní nedodělek ,možná si někdo nevšiml ,ale všechny ty moje výtvory jsou stejnou jehlou šitý ,proto je dál než po kuchyň nenosím
Parádní diorámko, jako obvykle. Taky mi to /promiň/přišlo trochu "uspěchané" kvůli neprořízlým dekálům /a na křídlech mají světlejší lem nebo stříbří?/. Ten wash je fakt dost tmavý a mně tedy ruší, ale ještě více mně vadí ty "jen" nabarvené polohovky místo "skleněných." Ale samozřejmě. že bych to lépe neudělal a lehčeji se kritizuje než lepí. Jen tak dál a díky...
Při každém shlédnutí Tvých dioramat obdivuji Tvoji nápaditost a tvůrčí invenci. A ani tohle "dílko" není výjimkou. ... a že se najdou nějaké chybičky? Nikdo nejsme dokonalý! Už přede mnou někdo napsal, že se daleko líp kritizuje, než staví. A já jsem ten poslední, který by chtěl něco kritizovat. Takže moje následující slova ber jako přátelskou radu. Ty černě napuštěné linky opravdu tahají za oči. Osobně bych volil světlejší odstín (třeba šedou). Ale to je jen můj názor a nic nemění na tom, že se mi Tvůj přístup k modelařině velmi líbí a vždy se rád podívám na Tvoje další "výtvory".
stavím pro své potěšení modely 1:48 letadel československých pilotů od prvních nesmělých pokusů o létání až po současnost ... a příležitostně (pro odpočinek od letadel) staré automobily