Super zákulisní fotky No a když tam máš kontakty, není možné lehce zatlačit i např. na logiku karbonových dekálů? Za mě když už ten kit stojí tolik a karbony (které mimochodem padnou skvěle a dělá se s nimi výborně) má, tak by mohl mít reálnější struktury, ne všude stejnou
Různý karbon se už řešil, ale nevím. Dalo mi dost práce jim vysvětlit, že SF23 v Las Vegas je novější/jiná verze auta, které se dost liší. Zvlášť, když pak nějaký výrobce kovových modelů vyjel s autem ze začátku sezóny a měl na tom zbarvení z Vegas. Ale zkusím se zeptat.
Další dávka karbonů a dalších dekálů. Na podlaze zespod některé chyběly. A čím víc se dívám na fotky, objevuju víc rozdílů mezi skutečností a modelem z krabice. Naštěstí se to auto tak hodně měnilo, že si toho skoro nikdo nevšimne
Sice dlouho žádný příspěvek nebyl, ale maká se dál. Jen mi přišlo, že fotky postupu by byly hodně jednotvárné. Takže dokarbonováno, zalakováno lesklým a začne se brousit, pak to zalakuju znova. Karbon bude pololesk, kastle pak mat. Jinak obával jsem se červené linky na discích, ale není důvod, dělá se s nimi dobře. Jen jsem je rozstřihl, protože se mi jevily trošičku větší. Dále jsem doplnil kovové ventilky a kokpit částečně okarbonoval. Nepodařilo se mi najít fotku konkrétního auta, tak jsem improvizoval. Vím, že piloti si občas sedačku oblepují páskou tam, kde je mírně tlačí, tak jsem z toho udělal cílený detail pro rozbití jednolitých karbonových ploch. Nakonec se mi to celkem líbí.