masky na Wirraway 1/48 nebudú?
Ďakujem za odpoveď
Drahoslav
Na stole: Mi-26 1/72 Zvezda - kamufláž EMERCOM
Alfred Riedel píše:Libellula roztržitě:
https://www.specialhobby.net/2025/02/pl ... rzite.htmlJosef Žák píše:Když už jsme u těch vrtulí, bylo by možné samostatně prodávat 3d tištěnou "kovovou" vrtuli na Potezy 25TOE? Už jsem se jednou ptal, ale nějak to vyšumělo do ztracena. Potezy v zámoří s jinými prakticky nelétaly, takže minimálně 3 barevná schemata z přebalu SH72407 jsou chybně. Máte ji ostatně už namodelovanou pro Potezy s motorem Renault.
Zkusím to nezapomenout a udržet. Ale nevím, zda se to povede, viz příspěvek výše
Daniel Bílek píše:Dobrý den, chápu že v kitu, který už míří k distributorům nejde nic měnit, ale nešlo by ji vydat jako doplněk v, řadě CMK? Sám mám doma čtyři Barracudy od SH a klidně si čtyři kusy z resinu předplatím dopředu, stačí když napíšete číslo účtu
Platit dopředu nic nemusíte. Dobrá, uděláme korekční set.
airbus píše:Dobrý den pane Riedel
Když už se,zdá se,bude něco dít s vrtulí na Barracudu,nešly by do korekčního setu přihodit kola?Jsou stejně nepravděpodobná jako vrtule…
S pozdravem Petr
avis píše:Dobrý deň pán Riedel,
masky na Wirraway 1/48 nebudú? Ďakujem za odpoveď. Drahoslav
Jan Poesný píše:Nechcete raději udělat celou motorku novou v 3D ?
RED HONZA píše:Dobrý večer,
stále čekám na možnost objednání masek na Fairey Battle![]()
Sliboval jste cca leden 25...mám si je udělat ručně nebo do velikonoc stíháte
Marcel Nový píše:Kua Fredy, popožeň ty lidi, co dělají na maskách a kolech pro Battlíka, už mě svrbí ruce!
Uživatelé procházející toto fórum: Karel Pilát, KING TIGER, Pelant Jirka a 43 návštevníků