Desaix píše:ještě trochu zneužiju téma. Existuje někde plánek na F-16I Sufa v 1/72? Nebo konverzní sada v 1/72. Vim že existuje v 1/48 v poněkud podezřelé kvalitě, ale o 1/72 sem nic nenašel.
lukas.sparrow píše:Slyšel jsem, že je bak složen z úseků a v tom případě by se celej nemusel sundavat.
Tkadlec Jaroslav píše::D Martine nemáš víc fotek jak jsi tady dal na tu co má na SOP 808 dík Pošli na mail když tak díkes
Martin Černý 'Černoch' píše:lukas.sparrow píše:Slyšel jsem, že je bak složen z úseků a v tom případě by se celej nemusel sundavat.
Zkusím ti opatřit fotky z knihy od Isry, bak je tuším vcelku, stejně jako třeba CFT baky na F-15.
lukas.sparrow píše:Martin Černý 'Černoch' píše:lukas.sparrow píše:Slyšel jsem, že je bak složen z úseků a v tom případě by se celej nemusel sundavat.
Zkusím ti opatřit fotky z knihy od Isry, bak je tuším vcelku, stejně jako třeba CFT baky na F-15.
Pokus se o to prosím.
Martin Černý 'Černoch' píše:Tkadlec Jaroslav píše::D Martine nemáš víc fotek jak jsi tady dal na tu co má na SOP 808 dík Pošli na mail když tak díkes
Víc fotek nemám : 808
lukas.sparrow píše:Sháním nějaký snímek otevřeného kanonu u verzí E,F,I,D/C block 52 vlastně všech který maj hrb nebo baky na trupu.Nemáte někdo něco,v jakékoli kvalitě,jde mi o to jak se odkryje část hrbu a baků.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Michael Czerny, romanmig a 37 návštevníků