Jo to byl jenom takovej povzdech, je mi jasný, že ty správný nápisy budou k sehnání. Vlastně by nejvíc potěšilo, kdyby tak nenápadně, na dno krabice, přihodil takový aršík rovnou výrobce modelu.
V novoročním příspěvku na Facebooku Belkits se objevila informace, že se chystají oznámit dvě novinky, které aktuálně odsouvají další rozpracované projekty (Ford RS200, Mégane Maxi), ale že se jednalo o nabídky stylu "ber hned nebo nech být". V příspěvku je rozostřená fotka části kastle a rámečků s díly. Z fotky je zřejmé, že se jedná o něco moderního. V komentářích se spekuluje o Yarisu, ale tvar zadku karoserie mi ani na WRC, ani na Rally1 moc nesedí, spíše mi to připomíná Fiestu Rally 2, ale nevím nevím. Každopádně při pohledu na jejich stránky již také před nějakou dobou stáhli ze seznamu stavebnic původně tam zařazené Clio Maxi.
Když vidíme jak jsou na tom jiní výrobci s modely, ani se nedivím. Vše se odkládá ap. Pravděpodobně dostali nabídku odkupu rozpracovaných forem, nebo něco podobného. Doba boomu je pryč, přišla krize a jiné problémy ve světě.