Tak něco málo zmizelo, co jsem už psal...tedy ještě jednou, díky pánové... Nějaké lemy a v nich dírky, posléze i nýtky, dále mešanizm řízení, zvolil jsem technologii vloženého interiéru a zatím to vypadá že to půjde...
Pánové.... díky Zas neco málo.... Na karoserii přibyl za sedačkou takovej kryt, bůh ví proč tam byl. Dal prototyp sedačky, ještě nevím jak vyřeším polstr. Původně jsem chtěl použít volant z pozůstatku pí Bennym no nakonec jsem se rozhodl vyrobit nový
NAMOR 64 píše:Je to super práce a pokoukani.Kam na ty nápady a postřehy k autům chodíš je mě záhadou. Klobouček dolů.
Díky, no jak prolézám všecky možný servery, občas narazím na detaily který z fotek běžně vidět nejsou nebo uniknou. Žlutá od Zera mě nebere, neumím s ní dělat tak budu řešit alternativu... Sestavil jsem intoš ještě bez sedačky, doplnil jsem start pumpa vyzkoušel jsem sestavení. Dal jsem zjistil jiný tvar a délku páky řízení, byl důvod ji vyrobit novou plus pedály a nějaké broušení...
Pan kouzelník opět čaruje. Naprosto neskutečná špičková práce, kamaráde. Sem se opravdu chodím jen kochat a říkat si, ajk by to bylo krásný, kdybych měl Tvoje ruce a schopnosti a trpělivost.