Pánové děkuji, při denním světle ta hnědá vypadá líp, přišlo mi to moc tmavé. Pro porovnání je spolu vyfotím až bude hotovo. Při stříkání zelených dielektrickych krytů jsem si všiml jiného umístění fotokulometu na pravém pevném křídle - asi se to lišilo podle výrobní série . Nebudu to už převrtávat a přerývat. Ale kdyby nekdo stavěl naši spárku, tak se mrkněte na číslo naa trupu a na model.
Přílohy
Naposledy upravil L.Musil dne 08 lis 2024, 10:23, celkově upraveno 1
Věřte , nevěřte už 14 dní cca po večerech decaluju tento model, ještě to není úplně hotové. Fotím tak, aby ta hnědá nebyla tak tmavá, ale ve skutečnosti na modelu je světlejší a přirozenější. Ještě lak, wash, lak, a tak…
Pomalu se blíží finále. Obtisky jsem nakonec vyřešil kombinací na trhu dostupných i dříve zakoupených dekálů a úpravou těch bílých číslic, sice to není úplně dokonalé, ale lepší nemám. Díky Jirkovi Látalovi jsem mohl použít znaky a číslice na směrovce, které jsem si při stavbě svou neopatrností serval páskou (zapomněl, že nemám lak ). Už teď vím, že geometrie bude ujetá, neboť trup model má křivou směrovku. Tu jsem se snažil srovnat ještě v nenabarveném stavu teplem, ale trochu se vrátila do původního tvaru.
Cca po necelém roce jsem model dokončil. Dost věcí mi ujelo, křídla jsou napevno, žebřík taky. Fotky takto rovnou po dokončení, něco dám časem i do galerie.