Je to španělská verze Fiatu pod označením HA-132,kterou vyráběla firma Hispano Aviación ,ze stovky vyrobených jednomístných letadel bylo asi kolem třiceti přestavěno na dvoumístnou verzi ,které létali až do poloviny padesátých let. Na moje éro jsem označení křídel pouze odhadnul ,nenašel jsem na netu žádné schéma jak by to mohlo vypadat, ale o mne je známo že jsem lajdák a hodně věcí si "přibarvím" tak snad nedostanu moc za uši. Nedávno jsem tady prohlásil ,že tuhle potvoru budu lepit ,až pokvetou hrábě, bohužel jsem nechtěně na nich našel pupeny... tak co už .Stavba šla rychle až jsem koukal ,takové to znázornění plátna v pozitivu jsem ponechal ,jen v místě "dvířek na trupu jsem ho zbrousil a projel rydlem škaredé nýtování jsem taky obrousil ,všechno šlo cik-cik ,dokud jsem nezačal lepit vzpěry ,chtěl jsem původní "ploché" vzpěry nalepit zvlášť, ale tak jsem ten povrch domatlal ... druhý pokus byl už lepší, nalepil jsem do vyvrtaných otvoru kulatinu a na ně kousky nařezané z uchošťourů ,pak už to celkem šlo ,jinak kola jsou původní ,vypadají sice jako přefouklé ,ale co ,jen jsem je trošku přelepil záslepkami ,bo jsou fakt hnusné, poutací pásy jsou z pásky a spony na nich jsou z obyčejného řetízku ,origo vypadají jinak ,ale měl jsem pocit ,že mne napadlo něco převratného .
Pěknej Fiat. Co se týká znkaů na křídle, měly svůj vývoj takže podle mě tam už asi bylo něco jiného, pokud by se podařilo zařadit v čase tu fotku ....ale co je hotovo