David Maier píše:Tak trošku se omlouvám že otevírám staré téma ... pokud někdo bere kola na tomhle modelu jako problém ... tak mám řešení
K objednání na U3D?
Honza
David Maier píše:Tak trošku se omlouvám že otevírám staré téma ... pokud někdo bere kola na tomhle modelu jako problém ... tak mám řešení
sedan1 píše:K objednání na U3D?
David Maier píše:17.2 ...ale to je jenom číslo ... pokud bude potřeba zvětšit/zmenšit ... je to o tom "otevřít pusu"
Josef Žák píše:To jste se asi špatně koukal.
https://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=1&t=150512
Ještě přidám jednu větu ze SZ, které jsem si vyměnil s kolegou Maierem (tímto se mu za to omlouvám): ...Geometrie, pokud máte na mysli radiální dráty, je naprosto standardní pro kola, která nemusí přenášet hnací nebo brzdící moment, měly je takto např. všechny Sopwithe, Airco (de Havillandy), Morany, Breguety, Hanrioty...
A pokud byste chtěl vidět radiálně vypletené kolo v reálu, omrkněte nějakou kvalitní koloběžku.
sedan1 píše:David Maier píše:sedan1 píše:K objednání na U3D?
Sice jsem to v plánu neměl ale máte to tam
On se určitě ještě někdo přidá. Jaký má to kolo průměr? Potřeboval bych ještě jeden pár na tohle
Zpět na 100 let československého letectví
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků