No nervy to chce pevný,nalepil jsem křídla a směrovku a to je tedy síla,všude mezery jako prase,a ta šířka plastu u křídel oproti trupu,tam je schod dobrej 1,5mm.
Tak a jsem tu zase,po dlouhé době broušení,kitování,rytí a zase broušení......
a několika případů záchvatů vzteku,konečně začínám finišovat.Je v surfu,dnes jsem začal na šachtách a interieru.
Hmm, docela masakr.
Na spicce je videt nedobrouseny tmel, je to asi na prechodu resin-plast. A ta spara pred timhle spojem (na spicce) je hrozne tlusta, pretmelil bych ji a naryl pilkou znova.
Jinak pekny.
M.
Ten trup ještě nemam 100pro vybroušenej,po surfu se na čumáku objevily stopy po šmirglu a tak jsem to štětcem přejel surfem,zítra to vybrousim.To rytí nechám do toho se mi už nechce.
Nejsem moc oprávěný někomu radit s mojí krátkou modelářskou historií, ale už po několikátý sem se všimnul, lukáši, že se ti něco lnelíbí, nebo není tak jak má být, ale že to tak už necháš. To mě příde škoda, zvlášť když máš na to opravit to a udělat to líp nebo správně...
Jinak se mi líbí jak důsledně si připravuješ model před barvením.
Ten odstín spodku se mi taky moc nezdá,ale je to stejná barva jako u Phantoma.A to Gunze H314.Jinak co se týče krytek tam tam přijde ještě nějaký ten pigment,todle je jen základ.
Co se týče toho co se mi nezdá,nezdá se mi odstín barvy a s vystínováním polí bych si mohl taky víc vyhrát.To má ale jen jeden důvod a to že už ji chci mít za sebou.