Druhý Mustang z Royal Class je hotov. Od prvního se liší odsuvnou kabinou, tak že nějaká změna tam je. Pro stavbu jsem použil zbraňový set 648997. U stavby jsem ještě použil dobrého pomocníka na invazní pruhy od OMASK. Stavba obou strojů je zde. Slibuji že letos už Mustanga stavět nebudu
Dáky kluci Neeee Martine stačilo, zatím teda. S motorem si určitě postaví, ale ne teď. Rosťo když se zadíváš na tu hvězdu tak jde vidět rozhraní. Nic co by praštilo do očí.
Není to nějaká stará tamiya a netaháš to jak krállíky z klobouku, abys nás deptal produktivitou??? Máš to parádní. Ondrovy masky na pruhy jsme měli mít na iron bunny Gratulace k dalšímu kousku
Myslím že ty masky na pruhy jsou kontraproduktivní. Vždyt je to přeci právě to pravý ořechový aby pruhy nebyly jak když střelí, jeden jako druhej šířkou tak i ohraničením. Taky neměli čas to vyměřovat na desetiny přesně. Lenost vládne světu a bohužel i modeláři tomu púodléhají čím dál častěji.
Martine, kdybysme se konečně potkali na Iron Bunny, tak bys věděl, že se jdná o přátelské a kolegiální pošťouchnutí uvnitř týmu členovi, který jediný ještě lepí. a ostatní si ho dobíráme, že by se mohl víc snažit. Kamarádská klasika. Znáš Roba a víš, že když ho necháš v klidu, tak je problém
Ale pokud bysme se bavili o tvé poznámce vážně, tak máš naprostou pravdu. A udělat nepravidelné pruhy "hezky odflákle" je těžší. A jsem si jistý, že až Rob vytáhne toho 5. Mustanga ze skříně s motorem a ve full výbavě, tak aby ho do září psotavil, tak ty pruhy udělá pěkné kostrbaté
Lukáši, to už se asi nepovede, já u sebe IB uzavřel . Užil jsem si tam krásné chvíle, ale život a priority jdou dál. Nicméně, rád sleduji "utrpení" ostatních. Robert umí to je jasný všem, ale že až tolik zlenivý, nebo se nechá strhnout marketingovým nátlakem, to bych nečekal. Hlavně že si rozumíme.